Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΜΠΟΥΛΟΥΤ ΓΙΑΪΛΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Δευτέρα, Ιουνίου 03, 2013

Το βράδυ της Πέμπτης 30/5 στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σόλωνος, από ένα αυτοκίνητο μάρκας Peugeot, με αριθμό κυκλοφορίας ΖΚΙ 8462, κατέβηκαν 5 άντρες που αφού χτύπησαν τον Μπουλούτ Γιαϊλά, τον επιβίβασαν με τη βία στο αμάξι. Οι 4 από αυτούς μπήκαν στο αυτοκίνητο, ενώ ο πέμπτος απομακρύνθηκε με τα πόδια προς τη μεριά του Πολυτεχνείου. Ο αρχηγός της... αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας παραδέχτηκε σε βουλευτές, συνδικαλιστές και δικηγόρους πως οι πινακίδες του αυτοκινήτου ανήκουν σε αστυνομικές υπηρεσίες της επαρχίας.
Ο ίδιος ο απαχθείς είπε στον δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της Κωνσταντινούπολης το μεσημέρι του Σαββάτου 1/6 ότι αυτοί μιλούσαν ελληνικά. Μετά από μια σύντομη διαδρομή οι απαγωγείς άλλαξαν και αντικαταστάθηκαν από άλλους που μίλαγαν ελληνικά και τουρκικά. Αυτοί φόρεσαν στον Μπουλούτ Γιαϊλά μια μαύρη σακούλα στο κεφάλι και τον μετέφεραν έτσι μέχρι τα σύνορα. Πέρασαν τα σύνορα από άνοιγμα στο συρματόπλεγμα και τον παρέδωσαν σε άλλους που μιλούσαν τουρκικά και αγγλικά! Τον παρέδωσαν στα κρατητήρια της Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή το μεσημέρι.
Η Ελληνική Αστυνομία (δια του αρχηγού της, του αρχηγού της αντιτρομοκρατικής και πολλών άλλων) μέχρι και το Σαββάτο 1/6 υποστήριζε ότι δεν γνώριζε πού βρίσκεται ο Μπουλούτ Γιαϊλά.
Πρόκειται προφανώς για μια άθλια επιχείρηση που έγινε με τη συνεργασία ελληνικών, τουρκικών και πιθανόν κι άλλων μυστικών υπηρεσιών. Μια επιχείρηση που παραβίασε όλους τους διεθνείς και εσωτερικούς κανόνες και συμφωνίες, νόμους και Σύνταγμα. Υπόλογοι είναι η Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης, αλλά και όλοι όσοι ενεπλάκησαν άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση.

Έχει ήδη αποφασιστεί συγκέντρωση και διαδήλωση για τη Δευτέρα 3/6.

 

ΚΕΔΔΕ

Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας
  • Blogroll

  • Blog Archive