Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι Έλληνες της Δρέσδης για την ΕΡΤ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουνίου 12, 2013

«Η Ελληνική Κοινότητα Δρέσδης καταγγέλλει το κλείσιμο της ΕΡΤ από την τρικομματική κυβέρνηση με το τερατούργημα της πράξης νομοθετικού περιεχομένου» όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Κοινότητα.
«Με την απαράδεκτη και προκλητική αυτή απόφαση βάζουν...
λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση, που θα έχει και επιπτώσεις στην ενημέρωση των μεταναστών στη Γερμανία, την Ευρώπη και όλο τον κόσμο. Είναι μια διαδικασία που οδηγεί όλη την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στα χέρια των ιδιωτών. Παράλληλα ανοίγει ορθάνοικτα την πόρτα της ιδιωτικοποίησης και των άλλων δημόσιων φορέων που καταργεί.
Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και τους λέμε να μην σκύψουν το κεφάλι. Να μην τρομοκρατηθούν. Να οργανώσουν τη πάλη τους, την αντίσταση απέναντι στην πολιτική που τους πετάει στο δρόμο και στον καιάδα της ανεργίας. Καλούμε τους έλληνες μετανάστες και τις μετανάστριες της Γερμανίας να απαιτήσουν τη συνέχιση της λειτουργίας της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους αγωνιζόμενους εργαζόμενους της ΕΡΤ, στον εργαζόμενο λαό που πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική» τονίζουν στην ανακοίνωσή του οι Έλληνες της Δρέσδης.
  • Blogroll

  • Blog Archive