Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου Θανάση Καναούτη.
Μετά το άκουσμα της δολοφονίας του νεαρού Θανάση, από τους πραιτωριανούς ελεγκτές του Τρόλεϊ, στο Περιστέρι, η οργή μας περισσεύει.
Η κοινωνία ειναι χωρισμένη στα δύο. Από τη μία πλευρά το 99% του λαού που υποφέρει από τη μνημονιακή λαίλαπα και την "νόμιμη" εξαθλίωση που της επιβάλλεται και από την άλλη το 1% που ξεζουμίζει το λαό και τρώει με χρυσά κουτάλια.
Δυστυχώς με το 1%, είναι ταγμένοι κάποιοι δοσίλογοι και προδότες μέσα από τις τάξεις του λαού, όπως οι ελεγκτές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.
Κάποιοι από δαύτους ήταν οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας του άτυχου Θανάση, με ηθικούς αυτουργούς τους προιστάμενους και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και το γνωστό και μη εξαιρετέο Χρυσοχοϊδη.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, απαιτεί πλήρη διαλεύκανση του περιστατικού της δολοφονίας του 18χρονου και απόδοση ευθυνών σε όλους τους υπαίτιους που να συμβαδίζει με το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Επειδή τα δάκρυα και οι ανακοινώσεις όμως δεν αρκούν, καλούμε τις πολιτικές οργανώσεις, τις συλλογικότητες και όλους τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες να αναλάβουν δράση για την υπεράσπιση των Συνταγματικών μας δικαιωμάτων και στο μετερίζι των ΜΜΜ.
Η οργάνωση, η ενότητα και η κινηματική μας δράση θα δώσουν την απάντηση.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (η ώρα και ο τόπος θα ανακοινωθούν)

- ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 19/8, 12.30  μεσημέρι ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Σταθμός μετρό: Εθνική Άμυνα)


 ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ- ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ- ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΚΥΝΗΓΩΝ ΣΤΑ ΜΜΜ 

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive