Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΔΙΟΔΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ: ΤΡΕΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013

Καραμπόλα αυτοκινήτων στα διόδια Αγίας ΤριάδαςΕίναι τραγελαφικό ότι οι εταιρίες των διοδίων μαζί με τους συνεργάτες τους της τοπικής τροχαίας έχουν κάνει μηνύσεις σε μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω για ανοίγματα των διοδίων της Αγίας Τριάδας. Η κατηγορία ήταν  ότι παρακωλύσαμε τις  συγκοινωνίες και εκθέσαμε σε κίνδυνο τους οδηγούς! 
Ουδέποτε, στα 4 χρόνια ανοιγμάτων διοδίων, δεν προκλήθηκε το παραμικρό ατύχημα εξ αιτίας της δράσης μας. Αντίθετα τα αυτοκίνητα έφευγαν χωρίς καθυστέρηση και φυσικά καμιά παρακώλυση δεν γινόταν. Το αντίθετο μάλιστα. Η κυκλοφορία απελευθερωνόταν και δεν είχαμε και την επιβάρυνση που προκαλούν τα διόδια στο περιβάλλον , με το σταμάτα- ξεκίνα.

Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι που μας κατηγορούν φαίνεται ότι δεν διαχειρίζονται καλά τα πράγματα και κάθε τόσο έχουμε ατυχήματα. Έτσι στα διόδια της Αγίας Τριάδας είχαμε το παρακάτω συμβάν με 3 τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές...
Τρία αυτοκίνητα ενεπλάκησαν σε τροχαίο νωρίς το πρωί στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, στα διόδια της Αγίας Τριάδας.
Τα οχήματα κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία. Τα δυο ΙΧ πλησιάζοντας στον σταθμό διοδίων ελάττωσαν τη ταχύτητά τους, ο οδηγός ωστόσο του τρίτου οχήματος δεν πάτησε έγκαιρα φρένο με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στο προπορευόμενο και αυτό στο ΙΧ που βρισκόταν μπροστά του.
Από τη σύγκρουση σύμφωνα με το lamiastar τραυματίστηκαν τρία άτομα, ο οδηγός του τρίτου οχήματος, και ο οδηγός με τον συνοδηγό του πρώτου.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Λαμίας, η κατάστασή τους όμως δεν εμπνέει ανησυχία.

 
  • Blogroll

  • Blog Archive