Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ συν. ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 28, 2013

Δεν προλαβε "να στεγνωσει το μελανι" απο την αναρτηση μας για τον νεο κυκλο δικων που ξεκινα απο τις 23 Σεπτεμβρη εναντια στο Κινημα Δεν Πληρωνω και ο συν. Βασιλης Παπαδοπουλος, ελαβε σημερα κλητηριο θεσπισμα και για μια νεα δικη σε βαρος του απο την ΝΕΑ ΟΔΟ ΑΕ, την εταιρία που εκμεταλλεύεται τον εθνικο μας δρόμο Αθηνών- Λαμίας.
Συγκατηγορούμενοι είναι 3 κάτοικοι της περιοχής των Αφιδνών. Μονιμος μαρτυρας κατηγοριας, οπως  παντα, ο προϊσταμενος και δεξί χέρι της ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ ,Σπυρίδων Νταψής και οι  υπάλληλοι Σίνος Γεώργιος και Γαλανόπουλος Παναγιώτης
Στις δικες που γινονται συνεχως,  μονιμοι κατηγορουμενοι ειναι τα ιδρυτικα στελεχη του Κινηματος.
Ηδη και σημερα ακομη εσκασε μυτη μια νεα κλητευση στο δικαστηριο για τις 23/10/13 για τον συν. Βασιλη Παπαδοπουλο, ο οποιος καλειται να δικαστει μαζι με αλλους συναγωνιστες, στις 23/9/13 στο Κιατο, με σοβαρες κατηγοριες για καταστροφη δημοσιων εγγραφων της Τροχαιας Κιατου, στις 7/10/13 στην Κορινθο απο την Ολυμπια οδο του Μπομπολα, στις 23/10/13 στην Αθηνα , απο την Νεα Οδο ΑΕ, στις 25/10/13 στη Λαρισα δικαζεται ο συναγωνιστης μας οδηγος φορτηγου Μακης Δαμουλιανος απο την ΑΙΓΑΙΟΝ ΑΕ του Μπομπολα, στις 15-11-13, στην Αθηνα δικαζονται οι Β. και Λ. Παπαδοπουλος, μετα απο αγωγή 2 χρυσαυγιτών που κατηγορούν τους συναγωνιστές για ξυλοδαρμό κλπ και ζητούν αποζημιώσεις κλπ.
Ολο το καλοκαιρι οι συναγωνιστες του Κινηματος μας δεν σταθηκαν στιγμη οταν αλλες συλλογικοτητες και κομματα  τρεχαν σε καμπινγκ και παραλιες. Τραβηξαμε το κουπι  στο θεμα της ΕΡΤ, στις κατασχεσεις σπιτιων, εναντια στο κλεισιμο νοσοκομειων σε ολο το λεκανοπεδιο, στο θεμα της πολιτικης δολοφονιας του Θαναση. Και φυσικα στις επανασυνδεσεις ρευματος και νερου και στο τρεξιμο με συναγωνιστες λαϊκων συνελευσεων της Πατρας για το θεμα της Χρυσουλας.
Επισης δειχνουμε εμπρακτα την αλληλεγγυη μας και σε συναγωνιστες αλλων πολιτικων χωρων   με κινηματικο και νομικο τροπο για θεματα επιθεσεων απο ελεγκτες και οχι μονο.
Όλη αυτη η δράση μας αλλα και οι διωξεις απο το κρατος των μεγαλοεργολαβων εχει αυξησει την αιγλη και την αποδοχη απο πλατια στρωματα του λαου.
Βλεπουν στο Κινημα Δεν Πληρωνω μια πολιτικη δυναμη που παλευει αταλαντευτα, με συνεπεια εδω και 4 χρονια.
Οι μεγαλοεργολαβοι και το κρατος που τους υπηρετει πρεπει να ξερουν οτι με ψευδη και σαθρα κατηγορητηρια δεν προκειται να καμψουν το φρονημα μας. Αντιθετα, ολοενα και περισσοτερο  ανεβαζουν το κυρος μας, σαν κίνημα, στην συνειδηση του λαου.
Τους υποσχομαστε οτι θα ειμαστε εκει να τους κουναμε το μαντηλι οταν επιβιβαζονται αρον- αρον στα ελικοπτερα της φυγης τους...
  • Blogroll

  • Blog Archive