Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Πύργος: Φωνάζουν για το νερό στο Kατάκολο

Posted by freeblackbee Τετάρτη, Αυγούστου 14, 2013


Αρκετές είναι οι διαμαρτυρίες κατοίκων αλλά και παραθεριστών για την έλλειψη νερού που παρουσιάζει η περιοχή του Κατακόλου τις τελευταίες ώρες, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, εν καιρώ υψηλών θερμοκρασιών, ο κόσμος να αναγκάζεται να υπομένει την αφόρητη ζέστη.

Όπως καταγγέλουν στο patrisnews.com αρκετοί κάτοικοι και παραθεριστές του Κατακόλου, χθες Δευτέρα στις βρύσες τους για ακόμα μια φορά δεν... υπήρχε νερό και έτσι οι ίδιοι ήταν αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν εμφιαλωμένο για τις καθημερινές τους δουλειές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές, φαίνεται πως το νερό του Ερυμάνθου, αν και ξεκίνησε να παρέχεται στην περιοχή του Κατακόλου, φαίνεται να μην είναι επαρκές για να καλύψει όλες τις ανάγκες των κατοίκων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι πως κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, τα περισσότερα σπίτια δεν μπορούσαν να υδροδοτηθούν από τον Ερύμανθο, καθώς η δεξαμενή που την προηγούμενη μέρα ήταν γεμάτη, άδειασε (!) λόγω της μικρής ποσότητας που η ΔΕΥΑΠ έστελνε προς την περιοχή.

Να σημειωθεί επίσης πως οι κάτοικοι της περιοχής του Κατακόλου αναφέρουν ότι θα έπρεπε ο δήμος του Πύργου να έχει ενημερώσει τον κόσμο για την έλλειψη νερού, κάτι που όπως λένε δεν έγινε.

Π. ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ
  • Blogroll

  • Blog Archive