Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχειρεί η ΕΛ.ΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2013
Με ανακοίνωσή του, το αρχηγείο Σώματος της ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αιφνιδιαστικές παραιτήσεις δύο ανώτατων αξιωματικών και τις μετακινήσεις οκτώ αστυνομικών διευθυντών, υποστηρίζοντας ότι δεν οφείλονται σε επίμεμπτες συμπεριφορές. Η εντολή Δένδια προς τον Αρχηγό Αστυνομίας, πάντως, να γίνει ευρύτατη έρευνα σχετικά με τις καταγγελλίες περί ενεργού εμπλοκής αστυνομικών στη δραστηριότητα της «Χρυσή Αυγής» δεν μπορεί να εκληφθεί ως τυχαία.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για ...τις παραιτήσεις και τις μετακινήσεις των αξιωματικών σημειώνεται ότι δεν έγιναν μίνι- κρίσεις, αλλά οι θέσεις καλύφθηκαν με εσωτερικές μετακινήσεις, χωρίς προαγωγές, μέχρι τις κανονικές κρίσεις που θα γίνουν το Μάρτιο.
 
Διαβάστε αναλυτικά εδώ από ποια αστυνομικά τμήματα απομακρύνθηκαν αξιωματικοί και τα περιστατικά που είχαν σημειωθεί σε αυτά και εδώ τις καταγγελίες στην "Ε" του προέδρου της πακιστανικής κοινότητας για τις σχέσεις ανοχής αστυνομίας- Χρυσής Αυγής.
 
Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν μετά τις μετακινήσεις έχουν ως εξής:
Στην θέση του τέως Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας, αντιστράτηγου Γιάννη Δικόπουλου τοποθετήθηκε ο μέχρι χθες επιτελάρχης αντιστράτηγος Σπύρος Παπασπύρου, ενώ στην θέση του Γενικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη μετακινήθηκε από τα Τρίκαλα ο ταξίαρχος Γεώργιος Σουγλιέρης. Στην θέση του επιτελάρχη τοποθετήθηκε ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.
Ο υποστράτηγος Γεώργιος Νίτσας, που μετακινήθηκε το μεσημέρι από τον Κλάδο Ασφάλειας, τοποθετήθηκε στην Διεύθυνση Προσωπικού, επίσης στο Αρχηγείο.
Οι υπόλοιπες αναγκαστικές μετακινήσεις για την κάλυψη των θέσεων στην κορυφή της ιεραρχίας, είναι οι εξής: Ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Λάσκαρης, ως Προϊστάμενος του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Υποστράτηγος Ευάγγελος Βενέτης, ως Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, ο Υποστράτηγος Δημήτριος Σοφιός ως Προϊστάμενος του Κλάδου Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 
enet.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive