Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στο πλευρό του συναγωνιστή Νίκου Ασλάνογλου.

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Οκτωβρίου 21, 2013
Στις 31 Οκτωβρίου 2013, στο Πλημμελειοδικείο Βέροιας, δικάζεται το μέλος των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ» Νίκος Ασλάνογλου, για την πρωτοπόρα δράση του όσον αφορά τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε φτωχούς και αδύναμους συμπολίτες μας.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, η πολιτική οργάνωση που εφαρμόζει καθημερινά την αλληλεγγύη στην πράξη, έχει προβεί και αυτό με τη σειρά του σε εκατοντάδες επανασυνδέσεις ρεύματος σε όλη την Ελλάδα, σε συμπολίτες μας-θύματα της καπιταλιστικής κρίσης. Με αυτήν την έννοια, δεν θα μπορούσαμε παρά να σταθούμε στο πλευρό του συναγωνιστή Νίκου Ασλάνογλου και να τον στηρίξουμε σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα του. 
Η μήνυση έγινε από τη ΔΕΗ και η κατηγορία είναι, παράνομη ιδιοποίηση κινητής περιουσίας (Το ηλεκτρικό ρεύμα της ΔΕΗ). Οι επανασυνδέσεις που ξεκίνησαν από τη Βέροια και σήμερα πλέον γίνονται σε όλη τη χώρα, είναι η αντίδραση των πολιτών σε μια πολιτεία που αντί να είναι συμπαραστάτης και αρωγός, κατάντησε φυσικός αυτουργός κακοποίησης μεταξύ των άλλων και παιδιών και ηλικιωμένων.

Χιλιάδες φτωχοί συμπολίτες μας μένουν κάθε μήνα χωρίς ρεύμα. Συνάνθρωποί μας συνδεδεμένοι με συσκευές οξυγόνου που λειτουργούν μόνο με ρεύμα, σακχαροδιαβητικοί (οι ινσουλίνες διατηρούνται μόνο στο ψυγείο), άνεργοι, ηλικιωμένοι, οικογένειες με μωρά παιδιά είναι μερικές μόνο από τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού που στερούνται το βασικό αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν πρόκειται να το επιτρέψουμε.

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας. Οι διώξεις ενάντια στους αγωνιστές δε θα περάσουν. 

Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 35, Αθήνα, ΤΚ:11144
211 0192839- 6939559282- 6947441050
e- mail: epitropes2010@gmail.com
www.kinimadenplirono.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive