Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανάρπαστες έγιναν οι εφημερίδες του Κινήματος Δεν Πληρώνω, που μοίρασε κλιμάκιο συναγωνιστών, σήμερα στο πανηγύρι του Αγίου Δημητρίου στην Πανόρμου.
Οι συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω πραγματοποίησαν δυναμική εμφάνιση, συνομίλησαν με τους πωλητές και τον κόσμο όπου κατά χιλιάδες κατέκλυσε τον κεντρικό αυτό δρόμο του της Αθήνας. 
Ο περισσότερος κόσμος γνώριζε πολύ καλά τη δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω και έδινε συγχαρητήρια στους συναγωνιστές για τον αγώνα τους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τα διόδια αλλά και τις επανασυνδέσεις κομμένων ρευμάτων σε φτωχές οικογένειες. 
Ελάχιστοι οι αμετανόητοι φιλομνημονιακοί οι οποίοι νουθετούνταν άμεσα κατά κύριο λόγο από τους συμπολίτες μας που έκαναν τη βόλτα τους στο πανηγύρι. Μοιράστηκαν γύρω στις δύο χιλιάδες εφημερίδες και οι συναγωνιστές απάντησαν διεξοδικά στα ερωτήματα που έθετε ο κόσμος, σε μια δράση η οποία κράτησε πάνω από 2,5 ώρες. 

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω συνεχίζει αταλάντευτα και ακούραστα το δίκαιο αγώνα του απέναντι στο κράτος των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων, των εφοπλιστών και του πολιτικού τους προσωπικού μέχρι την τελική νίκη.

Περισσότερες φωτογραφίες στο "Διαβάστε περισσότερα"...


























  • Blogroll

  • Blog Archive