Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Οι τζαμπατζήδες βουλευτές συνεχίζουν να προκαλούν...

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Δεν φτάνουν  φαίνεται, στους βoυλευτές , τα τζάμπα κουρεία- κομμωτήρια, τα τζάμπα γυμναστήρια, τα τζάμπα τηλέφωνα, οι τζάμπα επιστολές προς  την εκλογική πελατεία τους, τα εκατομμύρια κομματικών επιχορηγήσεων, οι διορισμοί συγγενών και ημετέρων στα γραφεία τους, τα επιδόματα ξενοδοχείων και γραφείων, η εκμάθηση δωρεάν ξένων γλωσσών,  τα τζάμπα αυτοκίνητα, τα τζάμπα έξοδα κίνησης , αλλά και τα αεροπορικά εισιτήρια για όλα τα Σαββατοκύριακα του χρόνου. Απαίτησαν  από τη Βουλή να τους πληρώνει και τα διόδια για τις μετακινήσεις τους από και προς τις περιφέρειές τους.
Και η Βουλή, ομόφωνα, ανταποκρίθηκε άμεσα αποκαθιστώντας, όπως ειπώθηκε, αυτήν την «αδικία».
Ετσι με χθεσινή απόφαση , όσοι βουλευτές δεν θέλουν να χρησιμοποιούν αεροπλάνα στις μετακινήσεις τους, μπορούν να έχουν τζάμπα τα διόδια τους και με την επίσημη βούλα της Βουλής!
Η προκλητική αυτή απόφαση ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα του κυνικού χαρακτηριστικού των βουλευτών να τα θέλουν όλα δικά τους και να στερούν στο λαό με τα μνημόνια και τα άδικα χαράτσια,  τα πάντα. Ακόμα και το ίδιο το δικαίωμα στη ζωή. Ενώ έχουμε 10.000 αυτοκτονίες αυτοί ζητάνε και τζάμπα διόδια , οι αθεόφοβοι.
Σύμφωνα με πρόχειρους  υπολογισμούς,  το κόστος των διοδίων, για το λαό  θα φτάσει περίπου τα 100.000 ευρώ τον χρόνο για το χατήρι των τζαμπατζήδων βουλευτών. Είναι αυτοί οι ίδιοι οι παρτάκηδες βουλευτές, που κατηγορούν το Κίνημα Δεν Πληρώνω σαν κίνημα τζαμπατζήδων, επειδή ξεσηκώνει τον λαό να μην πληρώνει τα χαράτσια για  τους λογαριασμούς  από τα φαγοπότια των τσοχατζοπουλαίων, των βατοπεδινών και όλων των λαμογιών...  Όσοι υπερασπίζονται τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του λαού, όπως κάνει το Κίνημα Δεν Πληρώνω, βαφτίζονται τζαμπατζήδες από τους απερίγραπτου θράσους, πραγματικά τζαμπατζήδες,  βουλευτές..
Αυτά μάλιστα τη στιγμή  που έρχονται  στο φως καταγγελίες για το αφορολόγητο των βουλευτών που μπορεί να φτάνει και το 75% των εισοδημάτων τους...
Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;
 
Δήμος Πολίτης

  • Blogroll

  • Blog Archive