Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 6 μμ, θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Δημαρχείο  Καλλιθέας, ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ- ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
Την συγκέντρωση διοργανώνει το ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν δικηγόροι της ομάδας Νομικής Βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω, εκπρόσωπος της Εκποιζω, συναγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω και θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι Δημοτικών Παρατάξεων, των εργαζομένων στο Δήμο κλπ.
Στόχος μας, εκτός της ενημέρωσης, η δημιουργία Τοπικής επιτροπής αγώνα του Δικτύου αλληλεγγύης του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 
Πιο συγκεκριμένα: Την συγκέντρωση - συζήτηση θα συντονίσουν οι: Βασίλης Παπαδόπουλος - πρόεδρος της ΣΕ του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Θεοδόσης Τεμζελίδης - υπεύθυνος Νότιας Αττικής του Κινήματος Δεν Πληρώνω και Ηλέκτρα Μπραβάκου - δημοσιογράφος, υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Ομιλητές θα είναι οι δικηγόροι: Βαρβάρα Βολτέα, Βασίλης Παπανικολάου, Αλέξανδρος Λάμαρης, Χρήστος Λιαρομμάτης (άπαντες της ομάδας Νομικής Βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω), Βίκτωρ Τσιαφούτης (Εκποιζω).
Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει συζήτηση και θα δημιουργηθεί Επιτροπή Αγώνα ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών.

  • Blogroll

  • Blog Archive