Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" Βασίλης Παπαδόπουλος, παραχώρησε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζούλια Λιακοπούλου. Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, παραχώρησε ο πρόεδρος του κινήματος "Δεν Πληρώνω" Βασίλης Παπαδόπουλος εξιστορώντας πως "γεννήθηκε" το δημοφιλές κίνημα, τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα, ποια είναι η σημερινή του κατάσταση και πως βλέπει το μέλλον.
 "Η αρχή έγινε από τους αγώνες των διοδίων Αφιδνών το 2007, όταν δόθηκε η εκμετάλλευσή τους, στους μεγαλοεργολάβους" ανέφερε ξεκινώντας τη συνέντευξη ο κ. Παπαδόπουλος. "Περικυκλώθηκαν περιοχές ολόκληρες από διόδια, με αποτέλεσμα να θέλει κάποιος να πάει στη δουλειά του και να αναγκάζεται να πληρώνει από δυο έως και τέσσερις φορές την ημέρα" τόνισε χαρακτηριστικά.
 Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως από μια διαμαρτυρία που ξεκίνησε από μια χούφτα διαμαρτυρόμενων πολιτών, εξελίχθηκε σε κίνημα με συναγωνιστές σε όλη την Ελλάδα και επίσης στη δημιουργία κινήματος "Δεν Πληρώνω" και στην Κύπρο. Κλείνοντας, απηύθυνε κάλεσμα σε ενεργούς πολίτες, να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν με το κίνημα. Δείτε τη συνέντευξη...
  • Blogroll

  • Blog Archive