Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πάγκαλος ''Όσοι δεν είναι με τις ΗΠΑ, μάλλον είναι κομμουνιστές''

Posted by KINIMA DEN PLIRONO EU Σάββατο, Νοεμβρίου 02, 2013
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος ξαναχτύπησε με νέα δήλωση, αυτή τη φορά σε τηλεοπτική εκπομπή στη ΔΤ.
Εκεί ξεκίνησε από το Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο κάνοντας συσχετισμούς με το σήμερα. Το σκεπτικό του ήταν ότι οι ΗΠΑ έσωσαν την Ελλάδα...

στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο και σήμερα έχουν θετική στάση στο θέμα του χρέους και της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, ενώ οι Γερμανοί, εκτός του ρόλου τους στην περίοδο της κατοχής, σήμερα πιέζουν τη χώρα μας.

Ακολούθως, ο συλλογισμός πήγε στο συσχετισμό ότι όσοι διαφωνούν με τις πολιτικές που κατά καιρούς εφαρμόζουν οι ΗΠΑ, είναι τουλάχιστον ύποπτοι για υποστήριξη του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ, ενώ περίοπτη θέση μεταξύ των «αντιαμερικανών», έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που παραμένουν στο Ραδιομέγαρο.

Η δήλωση του κ. Πάγκαλου ήταν:
«Οι Γερμανοί μας κατέλαβαν, μας κατέστρεψαν. Τους Αμερικάνους γιατί να τους μισούμε. Οι Αμερικάνοι μας έσωσαν από το ναζισμό και με πολλές απώλειες και μετά μας έσωσαν από τον κομμουνισμό αν δεν κάνω λάθος. Μήπως στο τελευταίο, βρίσκεται το μυστικό της εχθρότητας προς τους Αμερικανούς, για ορισμένους που είναι πολύ ισχυροί στα ΜΜΕ. Αν δεν κάνω λάθος είναι κατεχόμενο το Ραδιομέγαρο αυτή τη στιγμή. Γι΄ αυτό είμαστε εδώ πρόσφυγες. Το κατέχουν αυθαιρέτως και παρανόμως και το κάνουν ότι θέλουνε».

Και στο τέλος δεν παρέλειψε να συμφωνήσει με την προτροπή των παρουσιαστριών «να εφαρμοστεί ο νόμος» προς όσους βρίσκονται στο Ραδιομέγαρο.



Πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive