Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 1 ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Δεκεμβρίου 01, 2013
Καλεσμένος, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, προεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος Δεν Πληρώνω, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Καναλιού 1 της Λαμίας, το βράδυ της Παρασκευής.
Αναπτύχθηκε το θέμα των νέων συμβάσεων παραχώρησης και η εξωφρενική αύξηση των διοδίων έως και 60%.
Επισημάνθηκε τόσο από τον συναγωνιστή μας, όσο και από τους δημοσιογράφους το γεγονός ότι το Κίνημα Δεν Πληρώνω δικαιώθηκε απόλυτα στις προβλέψεις του.
"Δεν πρόκειται κυβέρνηση και μεγαλοεργολάβοι να σταματήσουν να ξεζουμίζουν τον λαό αν δεν τους σταματήσουμε εμείς μαζί με όλο το λαό" τόνισε ο Βασίλης Παπαδόπουλος.
"Ολοι αυτοί οι μνημονιακοί βουλευτές της ΝΔ και του Πασοκ που παριστάνουν τους αντίθετους στις αυξήσεις των διοδίων, υποκρίνονται μόνο και μόνο για να αλιεύσουν ψήφους και να μπορούν να κυκλοφορούν στις πόλεις τους χωρίς να εισπράτουν την κοινωνική κατακραυγή", συνέχισε.
"Το θέμα των διοδίων θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις και ανάλογες πρέπει να είναι και οι αντιδράσεις της κοινωνίας που πρέπει να συσπειρωθεί στις γραμμές του Κινήματος Δεν Πληρώνω, για να δώσει οργανωμένα τον αγώνα" κατέληξε ο σ. Βασίλης Παπαδόπουλος.
  • Blogroll

  • Blog Archive