Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ;

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013
Ο ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝ ΑΥΛΩΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ!
Εμείς απαιτούμε να δοθεί άμεσα λύση, να ελεγχθεί ο αξιωματικός, να σταματήσει το κυνήγι μαγισών και η τρομοκρατία εις βάρος των νεοσύλλεκτων συναδέλφων.
 
Στο ΓΕΣ γνωρίζουν τι συμβαίνει στο ΚΕΝ Αυλώνα;
Αν ναι, γιατί επιτρέπουν σε κάθε... περίεργο διοικητή να αυθαιρετεί και να τρομοκρατεί ασύστολα τους νεοσύλλεκτους φαντάρους;
Είναι δυνατόν ο  αξιωματικός που σύμφωνα με καταγγελία φαντάρων από το ΚΕΝ  Αυλώνα,  απαγόρευσε αυστηρά να ταΐζονται οι περίπου 10 σκύλοι του στρατοπέδου και μάλιστα φέρεται να τους είπε «αφήστε τα να ψοφήσουν», απειλώντας ότι "εάν κάποιος παρακούσει την εντολή θα υποστεί κυρώσεις", να διεξάγει έρευνα αναζητώντας ποιος δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες των δυστυχισμένων τετράποδων; Αυτό είναι το πρόβλημα τους; Δεν είχαν δικαίωμα και υποχρέωση οι συνάδελφοι να σπάσουν τα στεγανά του στρατοπέδου, να ενημερώσουν τους αρμόδιους φορείς και να ζητήσουν λύσεις, καθώς ζουν την κτηνωδία των ανωτέρων τους στον Αυλώνα;
Πως επιτρέπει το ΓΕΣ νεοσύλλεκτοι φαντάροι να σέρνονται στα ανακριτικά γραφεία και να απειλούνται από τον αρμόδιο Ταγματάρχη με Στρατοδικείο και 18 μήνες φυλάκιση;
Και τα λέμε όλα αυτά γιατί αποκαλύπτεται τεράστια απόσταση μεταξύ των δηλώσεων των αρμοδίων του ΥΠΕΘΑ και των έργων τους.
Όπως αναφέρει η αρθρογραφία  "άμεση ήταν και η αντίδραση του διευθυντή γραφείου του κ. Αβραμόπουλου, κ Μασούρα ο οποίος κάλεσε στο adespoto.gr και ζήτησε το όνομα του ταξίαρχου που λέγεται σύμφωνα με τους φαντάρους ότι έχει δώσει τέτοια εντολή, για να επέμβει. Χαρακτήρισε κακούργημα το να μην ταϊζονται τα ζώα αφού θα πεθάνουν και χαρακτήρισε - ευτυχώς- παράλογο το να μην δίνεις τροφή σε ζώα που έχουν ανάγκη".
Από τα παραπάνω γίνεται κατανοητό είτε ότι οι υποσχέσεις του Μαρουσά ήταν για τις ανάγκες των δημοσίων σχέσεων ή πράγματι πήρε πρωτοβουλία αλλά ο Ταξίαρχος Παπ.  αδιαφόρησε.
Θυμίζουμε την καταγγελία του συναδέλφου φαντάρου στο adespoto.gr:
''Καλημερα σας. Σας στελνω αυτο το μηνυμα για να σας ενημερωσω για την κατασταση που επικρατει εδω μεσα απο την πρωτη μερα καταταξης μας. Στο στρατοπεδο υπαρχουν περιπου 15 αδεσποτα, μεταξυ αυτων και 2-3 κουταβια. Τα τετραποδα λιμοκτονουν καθως δε μας επιτρεπουν να τα ταιζουμε ουτε απο τα περισσευματα των μαγειριων.
Οι εντολες των στελεχων και των ανωτατων αξιωματικων ειναι "να τα αφησετε να ψοφησουν" και αυτη η εντολη συνοδευεται με καθημερινα βασανιστηρια προς τα κακομοιρα τετραποδα. Εκτος αυτων, απο χθες 3/12, η θερμοκρασια κυμαινεται απο -2 εως 6 βαθμους Κελσιου και τα σκυλια ψαχνουν μονιμως μια ακρη που να μην τη "χτυπαει" το χιονονερο ετσι ωστε να μπορεσουν να κοιμηθουν. Η "στρατοκ**" ορισμενων στελεχων εδω μεσα και η ελλειψη παιδειας και σκεψης, οδηγουν αυτα τα σκυλια σε ενα αργο και βασανιστικο τελος. Τα αδεσποτα δεν ειναι επιθετικα. Καθε αλλο, ειναι τοσο φοβισμενα που οταν βλεπουν ταγματα παρελασεων να προχωρουν με βημα στρατιωτικο, προσπαθουν να κρυφτουν οπου βρουν.
Στελνω σε εσας, εστω για μια κοινοποιηση ή ακομα και αν μπορειτε να ενημερωσετε καποια Αρχη να περισυλλεξει αυτα τα αδεσποτα καθως εδω μεσα ειναι ανεπιθυμητα και η κατασταση τους ειναι πολυ κρισιμη. Ειμαστε πολλοι φιλοζωοι εδω μεσα αλλα μπροστα στην απειλη των ποινων και λογω του γεγονοτος οτι ειμαστε απλοι φανταροι και δεν δικαιουμαστε εξοδο απο το στρατοπεδο ακομα, δεν μπορουμε να κανουμε κατι για το θεμα. Ειμαστε πολλοι που εχουμε θεληση αλλα εχουμε δεμενα χερια. Ειναι τουλαχιστον απανθρωπο αυτο που συμβαινει εδω μεσα, για να μη χρησιμοποιησω χειροτερες εκφρασεις και χαρακτηρισμους για τα "ανωτατα στελεχη" εδω μεσα. Ευχαριστω πολυ.'
 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
 
diktiospartakos.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive