Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΓΕΝΑΡΗ 2014

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Κυριακή, Ιανουαρίου 19, 2014
Συγκέντρωση στο Κερατσίνι, διοργανώνει το Κίνημα Δεν Πληρώνω το Σάββατο 25-1-14, στις 6 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο Αντώνης Σαμαράκης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Μικράς Ασίας 24 (δίπλα από το Δημαρχείο).
Το Κερατσίνι έχει το θλιβερό προνόμιο να αποτελεί την πόλη της ανεργίας και των σπιτιών με κομμένο ρεύμα. Μία πόλη όπου το 25% των νοικοκυριών ζουν στο σκοτάδι λόγω της βάρβαρης πολιτικής της κυβέρνησης και της απάνθρωπης στάσης της ΔΕΗ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το αμέσως επόμενο διάστημα θα επιχειρηθεί και η αρπαγή των σπιτιών μας. Eμείς δε θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Θα αναστρέψουμε αυτήν την κατάσταση με όπλα μας την αλληλεγγύη, την πολιτική ανυπακοή και τον συλλογικό μας αγώνα.
Συντονιστές της εκδήλωσης θα είναι οι:
 ·     Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω,
 ·      Σταύρος Ζωάννος, κάτοικος Κερατσινίου, αντιπρόεδρος της ΛΕΜΟΤ, μέλος της ΜΟΤΟΕ και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω,
·     Θεοδόσης Τεμζελιδης,  Γ.Γ. της ΛΕΜΟΤ και μέλος της ΜΟΤΟΕ, αντιπρόεδρος του ΣΚΩΑ, μελος του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, και μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω και
· Βασίλης Βαροτσης, κάτοικος Κερατσινίου, άνεργος, πρώην εργαζόμενος στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος, και μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω.
Οι κεντρικές ομιλίες θα πραγματοποιηθούν από τους δικηγόρους της νομικής ομάδας του Κινήματος Δεν Πληρώνω: Βαρβάρα Βολτεα, Βασίλη Παπανικολάου και Αλέξανδρο Λάμαρη.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετήσει και ο Δήμαρχος Λουκάς Τζαννής. 

Μετά τις ομιλίες και τους χεραιτισμούς θα ακολουθήσει πλούσια συζήτηση και σχηματισμός Επιτροπής Αγώνα ενάντια στις Κατάσχεσεις και στις διακοπές ρεύματος και νερού.
  • Blogroll

  • Blog Archive