Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Εκπτώσεις έως και 35% στο ρεύμα των βιομηχάνων την ώρα που 350.000 φτωχοί συμπολίτες μας ζουν στο σκοτάδι.


Την ώρα που πάνω από 350.000 φτωχά νοικοκυριά είναι με κομμένο ρεύμα και τα οικιακά τιμολόγια αυξάνονται, η ΔΕΗ, μετά από πολιτική παρέμβαση της κυβέρνησης προβαίνει σε γενναίες σκανδαλώδεις εκπτώσεις (έως και 35%) σε βιομηχάνους που χρωστούν εκατομμύρια ευρώ.
Η διαπλοκή των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων με το πολιτικό προσωπικό της χώρας βαθαίνει όσο η κρίση προχωρά. Τα προσωπεία πέφτουν και τα φτιασιδώματα ξεθωριάζουν και η κυβέρνηση δείχνει ολοένα και πιο καθαρά το πραγματικό της πρόσωπο και με ποιών τα συμφέροντα είναι ταγμένη.

Η έκπτωση έως και 35% στις ενεργοβόρες βιομηχανίες της χώρας φυσικά και δεν πρόκειται να ωφελήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του τα κατά 75 εκατομμύρια ευρώ μειωμένα έσοδα της ΔΕΗ. Την ίδια ώρα 1000 συμπολίτες μας τη μέρα βυθίζονται στο απόλυτο σκοτάδι καθώς αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα πανάκριβα οικιακά τιμολόγια και στα δυσθεώρητα χαράτσια που εισπράττονται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Το σκάνδαλο αυτό δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητο. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα κλιμακώσει την εκστρατεία κοινωνικής αλληλεγγύης το επόμενο διάστημα, μετουσιώνοντας σε πράξη το σύνθημα «Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» και θα αντιπαλέψει με κάθε μέσο το προκλητικό καθεστώς μαύρης διαπλοκής μεταξύ κράτους και βιομηχάνων.

Κίνημα Δεν Πληρώνω
Καυτατζόγλου 8, Αθήνα, 1 όροφος
e-mail: epitropes2010@gmail.com

www.kinimadenplirono.eu
  • Blogroll

  • Blog Archive