Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Όργιο παρατυπιών στο διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ για 132 δημοσιογράφους

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 08, 2014
Στα χέρια της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτας Φάκου διαβιβάστηκε ο φάκελος με τις καταγγελίες για σωρεία παρατυπιών στο διαγωνισμό της ΝΕΡΙΤ.

Οι καταγγελίες αφορούν στην πρόσληψη 132 δημοσιογράφων.

Από τα στοιχεία φέρεται να προκύπτουν, παραβιάσεις όρων της προκήρυξης , φωτογραφικές πριμοδοτήσεις υποψηφίων και αποκλεισμοί άλλων δημοσιογράφων δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για το αδιάβλητο του διαγωνισμού.

Επιπλέον στον ίδιο φάκελο περιλαμβάνονται και δημοσιεύματα που αφορούν στην καταγγελλόμενη ανάμειξη του πρόεδρου και διεθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ, Αντ. Μακρυδημήτρη , στην υπόθεση των «αμαρτωλών» ΜΚΟ, οι οποίες ερευνώνται ήδη από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες ( Ελευθεροτυπία, 28.08.14) ο κ.Μακρυδημήτρης, διατέλεσε αντιπρόεδρος της υπο έλεγχο ΜΚΟ «Έργο Πολιτών» και το όνομά του «εξαφανίστηκε μυστηριωδώς για να αποφύγει τον δικαστικό έλεγχο».

Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί κακουργήματα ή πλημμελήματα σχετικά με πλαστά πιστοποιητικά που κατατέθηκαν από διαγωνιζόμενους με την έναρξη του επίμαχου διαγωνισμού.
πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive