Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Μια συναυλία για τον Παύλο Φύσσα

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014
Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Φύσσα και περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες, από όλα τα μουσικά ρεύματα, μία ημέρα μετά τη μαζική αντιφασιστική πορεία στο Κερατσίνι, ενώνουν απόψε τις φωνές τους στη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 στο Σύνταγμα, για να τιμήσουν τη μνήμη του, αλλά και να δώσουν ένα ηχηρό αντιφασιστικό μήνυμα.

Τη συναυλία διοργανώνουν οι φίλοι του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα και συμμετέχουν μουσικοί από την hip hop σκηνή που είχαν συνεργαστεί μαζί του αλλά και άλλοι καλλιτέχνες όπως οι Γιάννης Γιοκαρίνης, Σπύρος Γραμμένος, Νίκος Ζιώγαλας, Δημήτρης Πουλικάκος, Απόστολος Ρίζος, οι Σπυριδούλα, Μπάμπης Στόκας, Υπόγεια Ρεύματα, Γιάννης Χαρούλης, κα.


Στο κάλεσμα για τη συναυλία οι φίλοι του Πάυλου αναφέρουν: «Η hip hop κοινότητα και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα, σίγουρα δεν μπορούν να χωρέσουν σε συναυλία μιας ημέρας. Και αν γινόταν κάτι τέτοιο, εκ των πραγμάτων θα αδικούνταν πολλοί λόγω χρόνου. Παρ’όλα αυτά, όλο το hip hop θα είναι εκεί να δώσει το παρών και να ανανεώσει το ραντεβού του με τον Παύλο στο θεσμό – κληρονομιά που μας άφησε... το Rap Monsters Fest».

Με εντολή της αστυνομίας ο σταθμός Σύνταγμα του μετρό θα κλείσει από τις 16:00
πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive