Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Αγώνας για τη Δημόσια και Δωρεάν Υγεία στο Αγρίνιο

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 18, 2014
Eνημέρωση από το Αγρίνιο, από το σωματείο "Δικαίωμα στη ζωή":​

"Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15-09-2014 στα γραφεία της Β ΕΛΜΕ (Διαλετη 7) η δεύτερη συνάντηση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών οργώνων της πόλης του Αγρινίου και του νομού, καθώς επίσης και των φορέων,των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου,των κινημάτων και των συνελεύσεων της πόλης,με σκοπό τον συντονισμό δράσης,για την αποτροπή της υπολειτουργίας και του "λουκέτου" των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Σε αυτή κατόπιν μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης και προτάσεων, αποφασίσθηκαν τα εξής

1. Το Σάββατο 20-09-2014 και ώρα 10.00 το πρωί στα πρώην σφαγεία Αγρινίου (πάρκινγκ αυτοκινήτων),θα συγκεντρωθεί μηχανοκίνητος κόμβος (αυτοκίνητα, μηχανές, ποδήλατα) ,με κατεύθυνση κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου και τελικό προορισμό το Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου αντιπροσωπεία των φορέων θα συναντηθεί με την διοίκηση του νοσοκομείου, υποβάλλοντας υπόμνημα δέκα προτάσεων-απαιτήσεων που απο κοινού αποφασίσθηκαν στην χθεσινή σύσκεψη.

2. Ζητήθηκε από όλους τους φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη αλλά και από όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν παρόλο που το επιθυμούσαν, μέσω της σημερινής ανακοίνωσης, να μας δηλώσουν σε διάστημα 10 ημερών το όνομα κάποιου εκπροσώπου τους, για την δημιουργία ενός Συντονιστικού Φορέων που θα συσκέπτεται για θέματα που αφορούν όλα τα κοινωνικά αγαθά αλλά και τα σημαντικά προβλήματα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου και του Νομού.

Η δήλωση των εκπροσώπων για το Συντονιστικό αυτό θα γίνεται στο τηλ. 6945-114753 (Καμζέλας Νίκος).

Παρακαλούμε τους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης της περιοχής να συμβάλλουν και να ενισχύσουν με την προβολή του spot και του δελτίου τύπου που αποστέλουμε, τον αγώνα της τοπικής κοινωνίας για ΔΩΡΕΑΝ και ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ".
πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive