Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Με αυτοκίνητο της Βουλής η χρυσαυγίτικη επίθεση στο «Συνεργείο»

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014
Με το αυτοκίνητο που του είχε δοθεί από τη Βουλή συμμετείχε στην επίθεση του Ιουλίου του 2013 στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο της Ηλιούπολης «Συνεργείο» ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ιωάννης Λαγός,





Ο Λαγός αναγνωρίστηκε από μάρτυρες ως ένας από τους επικεφαλής της επίθεσης, ενώ η εμπλοκή του αποδεικνύεται και από γραπτά μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η αστυνομία τη μέρα της επίθεσης κατέγραψε τους αριθμούς όσων δίτροχων πρόφτασε, καθώς και την πινακίδα ενός αυτοκινήτου. Με τον σχετικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε μέχρι τις 31.7.2013, αποδείχτηκε ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρεία leasing. Και όταν ρωτήθηκε εγγράφως, η εταιρεία αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο αυτό είναι μισθωμένο στη Βουλή των Ελλήνων.

Η απάντηση αυτή δόθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2013, αλλά χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να μάθουμε τη συνέχεια. Μόλις στις 28 Φεβρουαρίου του 2014 η Βουλή διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο αυτό της Βουλής που μετείχε στην επίθεση εναντίον του «Συνεργείου» έχει δοθεί στον Ιωάννη Λαγό, για το διάστημα από 5 Ιουλίου 2012 έως 30 Σεπτεμβρίου 2014.
πηγή
  • Blogroll

  • Blog Archive