Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Λουκέτο στην ταβέρνα του δράστη που σκότωσε τη σκυλίτσα Μάγκι στα Νέα Στύρα (φωτο)

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014
Ενοικιαστήριο μπήκε στην ταβέρνα του δράστη που κακοποίησε θανάσιμα τη σκυλίτσας Μάγκυ, στα Νέα Στύρα,  την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014.

Τρεις μήνες μετά την βάναυση κακοποίηση της αδέσποτης σκυλίτσας από τον ταβερνιάρη στα Νέα Στύρα, στο μαγαζί μπήκε λουκέτο. Όλα έγιναν τα ξημερώματα της 17ης Ιουλίου όταν ο ταβερνιάρης δελεάζοντας το αδέσποτο μόλις 3,5 μηνών κουτάβι, στη συνέχεια το χτύπησε στο κεφάλι με ξύλινη καρέκλα, προκαλώντας της βαριές εγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας των οποίων χρειάστηκε να υποβληθεί στη συνέχεια σε ευθανασία.

Ακολούθησαν συγκεντρώσεις διαμαρτύριας έξω από την ταβέρνα, ενώ η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και η δίκη του αναμένεται να διεξαχθεί στις 15 Δεκεμβρίου 2014 από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Μετά το πρόστιμο των 30.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον ιδιοκτήτη της ταβέρνας ο οποίος και είχε σκοτώσει ένα αδέσποτο σκυλί στα Νέα Στύρα Ευβοίας, ο δράστης φαίνεται πως αποφάσισε να βάλει λουκέτο στο κατάστημα, αφού στην τζαμαρία υπάρχει πλέον «ενοικιαστήριο».
πηγή


ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ

  • Blogroll

  • Blog Archive