Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

 Αθώοι κρίθηκαν αργά σήμερα το μεσημέρι από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας 20 Θεσσαλοί πολίτες που κάθισαν  στο «σκαμνί» αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και διέγερση.

Η υπόθεση αφορούσε κινητοποιήσεις κατά των διοδίων που πραγματοποιήθηκαν στο Μοσχοχώρι και το Μακρυχώρι το Μάρτιο του 2011, ενώ το δικαστήριο δέχτηκε πως οι κατηγορούμενοι μοίραζαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι....
σήμερα επρόκειτο να γίνει στο ίδιο δικαστήριο η δίκη άλλων 7 Θεσσαλών αγωνιστών κατά των διοδίων, αλλά η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τον Δεκέμβριο του 2015, αφού είχε παρέλθει η ώρα λειτουργίας των δικαστηρίων

Οι τρεις νέες δίκες για 37 συμμετέχοντες σε διαμαρτυρίες κατά των διοδίων ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στη Λάρισα, με ένα ακόμη επεισόδιο να προστίθεται στο... σήριαλ της βιομηχανίας διώξεων όπως το χαρακτηρίζουν τα μέλη των κινημάτων κατά των διοδίων.

Σημειώνοντας ότι για τη μία δίκη μάλιστα δεν είχαν ενημερωθεί, οι κατηγορούμενοι και τα μέλη των κινήσεων κατά των διοδίων πάντως τονίζουν ότι η σκέψη για την κατάργηση των σταθμών συνεχώς ωριμάζει.

Μάλιστα υπογραμμίζουν πως σε κάθε περίπτωση ο αγώνας τους θα συνεχιστεί μέχρι να δικαιωθούν όλοι όσοι αντιδρούν κατά της ύπαρξης του μεγάλου αριθμού των διοδίων στη Θεσσαλία.

 thessaliatv.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive