Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη υποστήριξαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» περιστατικά που στοιχειώνουν το νου και την καρδιά.  Φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος έχει κι ο ίδιος στο παρελθόν αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της «σκληρής» ομάδας των κρητικών αποκάλυψε ότι είχε ακούσει πως είχαν κρεμάσει τον Βαγγέλη έξω από το παράθυρο με ένα σεντόνι, αλλά κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει αυτό το γεγονός.

Ο ίδιος είχε συναντηθεί στις κοινόχρηστες ντουζιέρες της Εστίας με τον Βαγγέλη και είχε παρατηρήσει έντονες μελανιές στο σώμα του, όπως υποστηρίζει. Όταν τον ρώτησε τί του συνέβη, ο Βαγγέλης επιχείρησε να δικαιολογηθεί λέγοντάς του ότι χτύπησε πέφτοντας από τις σκάλες.

Κρητικός φοιτητής ο οποίος ισχυρίζεται πως δεν είχε καμία σχέση με τις επιθέσεις εναντίον του Βαγγέλη, ήταν εκείνος που ενημέρωσε άλλους συμφοιτητές του για τα όσα συνέβαιναν σε βάρος του πίσω από κλειστές πόρτες. Αυτό μετέφερε στο «Τούνελ» ένας ακόμα σημαντικός μάρτυρας ο οποίος έσπασε τη σιωπή του.

Στην αρχή μίλησαν στον Βαγγέλη, προτρέποντάς τον να κάνει παρέα μαζί τους και όχι με τους άγριους συμπατριώτες του. Όσο έβλεπαν ότι αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν και η ψυχολογία του Βαγγέλη χειροτέρευε, αποφάσισαν να κάνουν κάτι. Πρώτα ενημέρωσαν την υπεύθυνη της Εστίας κι ακολούθως τον Διευθυντή της Σχολής. Οι φοιτητές βοήθησαν τον Βαγγέλη να αλλάξει δωμάτιο με την ελπίδα ότι αυτή η αλλαγή θα έδινε τέλος στο δράμα του. Σήμερα ο πρώην φοιτητής ο οποίος έχει πια αποφοιτήσει, μετανιώνει που δεν ενημέρωσε απευθείας την αστυνομία.


koutipandoras
  • Blogroll

  • Blog Archive