Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Στις 4 Ιουνίου η Πανιόνια κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Μαΐου 30, 2015
Σε εφαρμογή της απόφασης του Π.Σ. Ιονίων Νήσων και έχοντας  υπ' όψη την επιδείνωση των προβλημάτων που υπάρχουν στο σύστημα λειτουργίας της δημόσιας υγείας στα Ιόνια, γεγονός που επιτείνεται ιδιαίτερα λόγω της αύξησης των χρηστών κατά την τρέχουσα θερινή περίοδο, η ΠΙΝ ορίζει την Πέμπτη 4/06/2015 ως "Ημέρα Αγώνα για την Δημόσια Υγεία στα Ιόνια Νησιά". 


Όπως αναφέρει η Περιφέρεια:
    


Την ημέρα αυτή ,  οι υπηρεσίες της Π.Ι.Ν. δε θα λειτουργήσουν και τα περιφερειακά καταστήματα των Π.Ε. θα παραμείνουν κλειστά.
     

Στους χώρους μπροστά από τα γραφεία των Π.Ε. θα οργανωθούν συγκεντρώσεις προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία να κατατεθούν απόψεις φορέων και πολιτών και να διαμορφωθεί το πλαίσιο των αιτημάτων για λύση προς την 6η ΔΥΠΕ και το υπουργείο Υγείας.
    

Η ΠΙΝ καλεί τους  εργαζόμενους στο χώρο της υγείας , τους συνδικαλιστικούς  και επιστημονικούς  φορείς να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση αυτή , ώστε με μαζικό και δυναμικό τρόπο να απαιτήσουμε όσα μας ανήκουν.
     

Σε κάθε Π.Ε. μπορεί να δημιουργηθεί μια οργανωτική επιτροπή της κινητοποίησης με την συμμετοχή του χωρικού αντιπεριφερειάρχη , μελών του Π.Σ  και αντιπροσώπων φορέων και κινήσεων.
    

Η οργανωτική επιτροπή θα έχει την φροντίδα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης καθώς  και της παρουσίασης του τελικού ψηφίσματος που θα αποτελέσει τον οδηγό της παραπέρα δράσης και διεκδίκησης.

corfupress
  • Blogroll

  • Blog Archive