Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Καλός ο καιρός έως και τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Μαΐου 31, 2015
Σημαντική βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Κυριακή, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με κύρια χαρακτηριστικά την ηλιοφάνεια και την άνοδο της θερμοκρασίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, αν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 28 βαθμούς στα βόρεια, έως 29 στην κεντρική Ελλάδα, μέχρι 25 βαθμούς στα δυτικά και από 15 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική προβλέπεται καλός καιρός με λίγες μόνο νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη με το θερμόμετρο στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς.

Τη Δευτέρα, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, αναμένονται αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια κατά τόπους θα πυκνώσουν και τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive