Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Προφυλακιστέος ένας αξιωματικός για τις μίζες των Λεοπάρντ

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τρίτη, Μαΐου 12, 2015
Προφυλακιστέος κρίθηκε πρώην αξιωματικός που εμπλέκεται στις μίζες για την προμήθεια  των Λεοπάρντ, μετά την απολογία του στον ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή. Στους τραπεζικούς λογαριασμούς του αξιωματικού είχε βρεθεί το ποσό των 3 εκ. ευρώ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα 3 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο τραπεζικό του λογαριασμό είναι προϊόν δωροδοκίας από τη γερμανική εταιρεία reinhmental προκειμένου αυτή να αναλάβει υποκατασκευαστικό έργο της προμήθειας των Λέοπαρντ ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και φέρεται να υποστήριξε ότι τα 2 εκατομμύρια ανήκουν στον ήδη κατηγορούμενο επιχειρηματία Παναγιώτη Ευσταθίου κάτι που και ο ίδιος ο Ευσταθίου επιβεβαίωσε με δήλωσή του στον ανακριτή. Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα ο απόστρατος αξιωματικός υποστήριξε ότι του τα έδωσε ο Ευσταθίου προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά καθώς εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά πρόβλημα.

Τις επόμενες ημέρες θα κληθούν να απολογηθούν τρία ακόμη άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση . Πρόκειται για τον αντιπρόσωπο της rienhmental Π. Ευσταθίου τη σύζυγο του που φαίνεται ως συνδικαιούχος σε λογαριασμούς του και ένα ακόμη στρατιωτικό.


tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive