Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΑ ΑΒΔΗΡΑ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Πέμπτη, Ιουλίου 09, 2015

Από την ημέρα που τα διόδια στην Εγνατία Οδό άρχισαν να… αυγατίζουν, είχε επισημανθεί το πρόβλημα με τις διελεύσεις πολύ μεγάλων φορτηγών, κυρίως διεθνών μεταφορών, από το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Ξάνθης, δημιουργώντας πολλούς κινδύνους για τους υπόλοιπους οδηγούς αλλά και για τους κατοίκους των οικισμών.
Τελικά το κακό άργησε λίγο, αφού το πρόβλημα δημιουργήθηκε εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά έγινε. Μία 40χρονη γυναίκα ήταν το...
άτυχο θύμα της σύγκρουσης του δικύκλου που οδηγούσε με διερχόμενη νταλίκα από την Τουρκία, στην διασταύρωση – καρμανιόλα του Κουτσού, στην Ε.Ο. Ξάνθης – Κομοτηνής μέσω Πόρτο Λάγος.
Βέβαια με τον αριθμό των βαρέων αυτών οχημάτων έχει μετατραπεί πλέον σε καρμανιόλα ολόκληρο σχεδόν το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφέρειας, ιδιαίτερα στα τμήματα που χρησιμοποιούν οι οδηγοί τους για να αποφύγουν τα διόδια του Ιάσμου ή της Μουσθένης.
Ένας από τους δήμους που πραγματικά αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα είναι και ο δήμος Αβδήρων, όπου έγινε και το εν λόγω θανατηφόρο ατύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ: 

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ- ΚΑΙ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΑΣΑ

  • Blogroll

  • Blog Archive