Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τέλος στον κατ’ οίκον περιορισμό για τον Μιχαλολιάκο και τη Ζαρούλια

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Ιουλίου 29, 2015
Τέλος στον κατ’ οίκον περιορισμό, με 24ωρη αστυνομική φύλαξη, για τον γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο και τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια.

Με δύο βουλεύματά του, το....
Συμβούλιο Εφετών αίρει από σήμερα τον κατ΄οίκον περιορισμό που έχει επιβληθεί στους δύο κατηγορουμένους για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Συγκεκριμένα, το δικαστικό συμβούλιο με τα υπ΄αριθμόν 1246-1247/2015 βουλεύματα αντικατέστησε τόσο για τον Ν. Μιχαλολιάκο όσο και τη σύζυγό του, τον κατ’ οίκον περιορισμό με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα σε ΑΤ.

Υπενθυμίζεται πως χθες ο αντεισαγγελέας εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με πρόταση του προς το Συμβούλιο Εφετών ζήτησε την άρση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, Νίκο Μίχο. Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί την αντικατάσταση του περιοριστικού όρου του κατ΄οίκον περιορισμού με αυτόν της υποχρεωτικής εμφάνισης ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ΑΤ της περιοχής που έχει δηλώσει μόνιμη κατοικία.
  • Blogroll

  • Blog Archive