Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ. ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ;

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015
Ολοένα και περισσότερα δείγματα για τον ρόλο μελλοντικού "ηγέτη" στην μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να διεκδικεί ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Ιωάννης Πανούσης.
Ο κ. Πανούσης όπως αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα:

Η κοσμοθεωρία του 

Η ζωή του στηρίζεται σε δύο πόλους. Ο πρώτος είναι οι στενοί συναισθηματικοί δεσμοί με τους ανθρώπους του, τη μητέρα, τη γυναίκα του και ...
τα παιδιά του.
Ο δεύτερος πόλος είναι η άδολη επικοινωνία με τον κόσμο. Κάνει τουλάχιστον 20 ομιλίες το μήνα σε όλη την Ελλάδα. Τον καλούν σύλλογοι γονέων, δήμαρχοι, τοπικοί φορείς και σύλλογοι πέρα από κόμματα. Τον «καλεί η Ελλάδα» και όχι τα κόμματα.
Αυτό το δίπολο του είναι αρκετό για να περνάει καλά και ευτυχισμένα.




Του αρέσει... 
  • να ξυπνάει νωρίς,
  • να περνά πολλές ώρες στο σπίτι ακούγοντας μουσική και γράφοντας,
  • να χορεύει και να ακούει λαϊκά τραγούδια που «άκουγε και στις αλάνες»,
  • το ποδόσφαιρο (παλιά συνήθιζε να παίζει). Σήμερα πηγαίνει που και που στο γυμναστήριο...
Αυτό που πρέπει να προσθέσει ο κ. υπουργός στην ιστοσελίδα του και στις παραπάνω στήλες  είναι ότι του αρέσει, επίσης, να στέλνει τα ΜΑΤ ενάντια σε ειρηνικούς διαδηλωτές, να τους λούζει με καρκινογόνα χημικά, να τους τουλουμιάζει στο ξύλο, να τους συλλαμβάνει  σαν σακιά και να υπερασπίζεται τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων, των χρυσοθήρων και των ντόπιων και ξένων επικυρίαρχων.
Τώρα το πως του ήρθε να "νοιαστεί" για την κοινωνία και να ζητήσει να παρθούν μέτρα για την ανακούφιση των δύσμοιρων οδηγών που στενάζουν από τα διόδια- φυλάκια κατοχής, χρήζει περαιτέρω ανάλυσης.
Πάντως σίγουρα δεν ενδιαφέρεται για το καλό των συμπολιτών μας, το οποίο επιδεικνύει άλλωστε σε πρώτη ευκαιρία με την βοήθεια των ΜΑΤ, των ασφαλιτών , της ΟΠΚΕ και κάθε λογής δύναμης βίαιης καταστολής διαμαρτυρομένων πολιτών, όπως έκανε χθές στις Σκουριές της Χαλκιδικής, υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα του Νόμου και της Τάξης για το καλό της Eldorado Gold.

Δείτε την "πατρική" συμβουλευτική επιστολή του κ. Πανούση προς τον υπουργό αρμόδιο για τα θέματα της υπεράσπισης των συμφερόντων των διοδιαρχών-  μεγαλοεργολάβων , κ. Σπίρτζη:






                                                        ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
www.oxidiodia.gr
www.kinimadenplirono.eu
  • Blogroll

  • Blog Archive