Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΞΙΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015
Έντονη φαίνεται πως είναι η ενόχληση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ από τις συνεχόμενες παρεμβάσεις του Γιάννη Πανούση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους στο πλαίσιο της σημερινής συνεδρίασης.
Μάλιστα, η ...
πολιτική γραμματεία του κόμματος αποφάσισε να συζητήσει ξανά το θέμα μετά το καλοκαίρι.
Σχετικά με το θέμα, αίσθηση προκάλεσε και ένα tweet του Γιάννη Μηλιού, το απόγευμα της Τρίτης, ο οποίος ανέφερε ότι μαζεύονται υπογραφές κατά της συμμετοχής του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στην κυβέρνηση.
Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί για τον κ. Πανούση είναι και οι δηλώσεις της Ράνιας Σβίγκου στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
«Δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν δηλώσεις του κ. Πανούση, όπως αυτές ενάντια στη Νεολαία του κόμματος. Είναι ατυχείς και προβληματικές και δεν νομίζω ότι η συνολική του στάση βοηθά στο έργο της κυβέρνησης. Τα «φάλτσα» και οι προσωπικές στρατηγικές είναι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε σε αυτή τη συγκυρία» τονίζει χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημειωτέον, ότι και η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, διαμαρτυρήθηκε προς τον πρωθυπουργό με αφορμή τα σχόλια του Γιάννη Πανούση για την ίδια και τη στάση της.
  • Blogroll

  • Blog Archive