Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Για το σεντούκι του Μπόμπολα και των λοιπών αρπακτικών έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ τα ΜΑΤ στις Σκουριές. 
Εκατομμύρια στρέμματα αρχέγονου δάσους καταστρέφονται ανεπανόρθωτα, στο βωμό του κέρδους γνωστών καρχαριών. 




Κατά την διάρκεια κλεισίματος του δρόμου σε κοντινή απόσταση από την πύλη του εργοστάσιου, η αστυνομία κύκλωσε και απομάκρυνε τον κόσμο με σκοπό να περάσουν τα οχήματα της εταιρίας.Τότε, έγιναν 5 προσαγωγές συναγωνιστών οι οποίοι μεταφερθήκαν στον Πολύγυρο και μέχρι τώρα δεν γνωρίζουμε αν έχουν αποδοθεί κατηγορίες ή πρόκειται για προσαγωγές. Στο σημείο αυτό βρισκόταν το φυλάκιο, το οποίο έκαψαν οι θρασύδειλοι μισθοφόροι της εταιρίας 20 Μαρτίου το '12.

Πριν την επέμβαση της η αστυνομία, δήλωσε στον κόσμο, με σκοπό να τους τρομοκρατήσει και να απομακρυνθούν, πως μαζεύονται μεταλλωρύχοι για να έρθουν εκεί και η αστυνομία θα έμενε αμέτοχη…. 


14:15 ... Η ΕΛΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΚΑΙ ΟΙ 5000!) ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ. "ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ".


Στην συνέχεια βέβαια αφού δεν έπιασαν οι απειλές τους και ο φόβος, συνέχισαν με τις γνωστές τους μεθόδους. 

 
Οι αγωνιστές παρέμειναν εκεί με θάρρος μέχρι να αφεθούν οι προσαχθέντες χωρίς καμία κατηγορία και η είσοδος από το χοντρό δέντρο έχει αποκλειστεί από την αστυνομία. 




Παρακολουθήστε το φωτορεπορταζ και βίντεο από τη κινητοποίηση της 3ης Αυγούστου 2015, στις Σκουριές.









Επίσης η αστυνομία σε δεύτερη επιχείρηση της για να περάσουν κ άλλα οχήματα της εταιρίας, ξανά κύκλωσε τον κόσμο κ χρησιμοποίησε χημικά.



Υ.Σ.1 Ξέρουμε όμως πως όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο βουνό…
Υ.Γ.2 Ραντεβού στον κάκκαβο ΤΩΡΑ!











Όλες οι πληροφορίες αντλήθηκαν από το υλικό που ανανέωνε κατα τη διάρκεια της ημέρας η Επιτροπή Αγώνα Παναγιάς Ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού.



........




Διαβάστε σχετικά:


 

  •  Τώρα μιλάμε για τις Σκουριές.

    Ίσως όλοι θυμόμαστε την προεκλογική στάση του ΣΥΡΙΖΑ για τις Σκουριές. Φυσικά, δεν είναι το μόνο πράγμα στο οποίο η στάση αυτή άλλαξε μετά τις εκλογές.
    Όμως, τώρα μιλάμε για τις Σκουριές...
     

  • Blogroll

  • Blog Archive