Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18;

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Σεπτεμβρίου 12, 2015

Για μια ακόμη φορά η Νέα Δημοκρατία αποκάλυψε το χυδαίο ταξικό, μιλιταριστικό, αυταρχικό και εθνικιστικό της πρόσωπο.
Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Onalert.gr ο τομεάρχης Άμυνας του κόμματος Γιάννης Κεφαλογιάννης επανέφερε στο προσκήνιο την απαίτηση της Χρυσής Αυγής, αυτής της...
ναζιστικής δολοφονικής συμμορίας και των πιο αποκρουστικών τομέων του βαθέως κράτους, για Στράτευση στα 18!
Μάλιστα, αντιμετωπίζοντας την νεολαία ως ιθαγενή που του τάζει κορδελίτσες και καθρεφτάκια ...
έταξε μπόνους κατ΄ αρχάς για να περάσει η ¨Προαιρετική Κατάταξη στα 18», απειλώντας στην συνέχεια ότι αν δεν τρέξει η νεολαία να γεμίσει τα στρατόπεδα στην πιο τρυφερή της ηλικία, θα το επιβάλλουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
Ο καλοζωισμένος εκπρόσωπος της δεξιάς παράταξης, εκφραστής της πιο άθλιας εκδοχής της Οικογενειοκρατίας που πρεσβεύει η οικογένεια Κεφαλογιάννη, έδειξε τα δόντια του.
Χρυσαυγίτες, Νεοδημοκράτες, μιλιταριστές απαιτούν την Στράτευση της Νεολαίας στα 18 για να μπορούν χωρίς αντιστάσεις να καταπιέζουν, εκμεταλλεύονται οικονομικά και εργασιακά τους νέους ανθρώπους, να τους μετατρέπουν σε πολεμικές μηχανές στον πόλεμο κατά των μεταναστών, στις βρώμικες εκστρατείες ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟ και στις απεχθείς συμμαχίες τους με το Κράτος Δολοφόνο Ισραήλ και τους δικτάτορες της Αιγύπτου.

Φυσικά η ΝΔ κάνει λόγο για  “Προαιρετική” θητεία στα 18 με κίνητρα (!) για να βολέψει τα δικά της βύσματα, τους γόνους των πλουσίων και τα κομματόσκυλα της ΟΝΝΕΔ!
Όλος αυτός ο άθλιος κομματικός συρφετός που για αν βολευτεί στις πιο αραχτές μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, άδειασαν τα στρατόπεδα της παραμεθορίου οι Μεϊμαράκης-Μιχαλολιάκος, με αποτέλεσμα οι δραματικές συνθήκες που προκάλεσε η πολιτική του πελατειακού τους κράτους να προκαλέσει ρεκόρ Αυτοκτονιών και ατυχημάτων!
Θυμίζουμε ότι οι Μετατάξεις γαλάζιων βυσμάτων σε Πολεμικό Ναυτικό-Πολεμική Αεροπορία είχαν φτάσει τις 2700 ετησίως!
Ενώ σημειώνονταν μία (1) Αυτοκτονία φαντάρου ανά δεκαπέντε (15) μέρες όταν ο Μεϊμαράκης ήταν Υπουργός Άμυνας!
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ
ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ , ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!
Ερωτήσεις προς τον τομεάρχη Άμυνας της ΝΔ Γιάννη Κεφαλογιάννη:

1 . Πήγε Στρατό ο ίδιος στα 18 όπως απαιτεί από την νεολαία;
Διαβάζουμε στο βιογραφικό του:  Αφού ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 3ο Ενιαίο Λύκειο Ρεθύμνου, σπούδασε Νομικά στη Νομική Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης. Υπήρξε υπότροφος του ιδρύματος John Nichoplas, υποτροφία που απονέμεται στον Έλληνα με τις καλύτερες επιδόσεις στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια. Αφού ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών, συνέχισε στο Πανεπιστήμιο του Harvard στο τμήμα Νομικών Σπουδών με ειδίκευση στην τεχνική της διαπραγμάτευσης για δικηγόρους. 
Εργάζεται 
ως δικηγόρος-ποινικολόγος.Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία με εργασία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Με την επιστροφή του στην Ελλάδα και από τότε μέχρι σήμερα, ασκεί μάχιμη δικηγορία ως συνεργάτης του δικηγορικού γραφείου Αλ. Λυκουρέζου και ως ελεύθερος επαγγελματίας με εξειδίκευση στο Ποινικό και Αστικό Δίκαιο. 
Μήπως αφού έκανε όλα αυτά πήγε στον Στρατό;


2. Αλήθεια, ο «ευπατρίδης» Γιάννης Κεφαλογιάννης που υπηρέτησε;

Περιμένουμε τις απαντήσεις του…

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ



  http://diktiospartakos.blogspot.com
  • Blogroll

  • Blog Archive