Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Η Εθνική Γερμανίας ενάντια στον Ρατσισμό [Βίντεο]

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 02, 2015
Οι παίκτες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας, της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, με επικεφαλής τον αρχηγό Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, καταγγέλλουν με ένα βίντεο τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον προσφύγων που σημειώνοντας στη Γερμανία και καλούν τους πολίτες της χώρας τους να δείξουν την αλληλεγγύη τους.

«Κατά της βίας και της ξενοφοβίας» γράφουν τα πλακάτ που κρατούν ο Μπ. Σβαϊνστάιγκερ, ο Ζερόμ Μπόατενγκ, ο Ιλκάι Γκουντογκάν, ο Μεσούτ Εζίλ και ο Τόνι Κρόος σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στον ιστότοπο της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.Οι παίκτες ζητούν σεβασμό, βοήθεια και ένταξη των μεταναστών στην γερμανική κοινωνία.

«Ανησυχούμε προφανώς από την κατάσταση αυτή και είναι σημαντικό να δώσουμε το παράδειγμα εμείς», είπε ο Όλιβερ Μπίρχοφ, μάνατζερ της εθνικής Γερμανίας.

Σύμφωνα με τον Τόνι Κρόος, η ομάδα αισθάνεται ότι «έχει καθήκον να κάνει κάτι ενάντια στη βία και την ξενοφοβία. Πιστεύω ότι η Γερμανία, μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου, πρέπει να παράσχει βοήθεια στους πρόσφυγες», είπε ο μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης. «Πρωταρχικό καθήκον μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους», δήλωσε ο Τόμας Μίλερ της Μπάγιερν Μονάχου.










tvxs
  • Blogroll

  • Blog Archive