Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Στις Σκουριές ο Βασίλης Λεβέντης δίπλα στους μπράβους των καπιταλιστών (video)

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Κυριακή, Σεπτεμβρίου 06, 2015
Κυνικός υπερασπιστής των χρυσοθηρών μεγαλοκαπιταλιστών, που καταστρέφουν μια ολόκληρη περιοχή και ενα από τα λίγα αρχέγονα δάση με τεράστιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις εμφανίζεται ο επικίνδυνος πολιτικός δεινόσαυρος κ Λεβέντης.
Το πολιτικό σύστημα ανασύρει από την ναφθαλίνη τον γραφικό πολιτικό και τον τρομπάρει με δημοσιότητα. Φυσικά επειδή εξυπηρετεί τα συμφέροντα των αφεντικών του..

Παραθέτουμε το παρακάτω κείμενο αυτούσιο. 

Αρωγός στον αγώνα των εργαζομένων των μεταλλείων να μην σταματήσει η επένδυση της εταιρείας "Ελληνικός Χρυσός" στη Χαλκιδική, εμφανίστηκε ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επισκέφθηκε πρόσφατα τη Χαλκιδική και είναι ο πρώτος πρόεδρος κόμματος που βρίσκεται και με τη φυσική του παρουσία δίπλα στους εργαζομένους, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν , ιδιαίτερα για το γεγονός.

Αίσθηση κάνουν οι μετρημένες δηλώσεις και η τοποθέτησή του, που πραγματικά είναι σε κεντρώα και σοβαρή κατεύθυνση μακρυά από τις κραυγές, που έχουμε συνηθίσει ένθεν και ένθεν.

Στα σημαντικότερα σημεία των όσων είπε ο Βασίλης Λεβέντης ξεχωρίζουν τα εξής:

-Είναι υπερ της συνέχισης της επένδυσης, αρκεί φυσικά να γίνεται με σεβασμό στο περιβάλλον.
-Σε περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα με τους περιβαλλοντικούς όρους, να γίνουν νέες μελέτες και να διορθωθούν τα όποια προβλήματα.
-Σε καμία περίπτωση να μην φανεί ότι η Ελλάδα σταματά την επένδυση γιατί αυτό θα λειτουργήσει αποτρεπτικά και θα δώσει άσχημο μήνυμα και σε άλλους υποψήφιους επενδυτές από το εξωτερικό ότι η χώρα μας δεν είναι φιλική στις επενδύσεις.
-Το κράτος, εφόσον πρόκειται για εξόρυξη ορυκτου πλούτου, θα έπρεπε να έχει και ένα ποσοστό από την εκμετάλλευση των μεταλλείων. Ίσως πρέπει να ξαναδούμε τη σύμβαση



  • Blogroll

  • Blog Archive