Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Η Αστυνομία βρήκε τον… ένοχο – Έπιασε τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν για επαιτεία  Αν και πάνω του δεν βρέθηκαν χρήματα
Νέα μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ του Τσίπρα! 
μετά την σύλληψη του αιμοσταγούς καστανά με τη ρυπογόνο φουφού, αυτή τη φορά χτύπησαν στη καρδιά του εγκλήματος στη Πάτρα.
Τον γνωστό πλανόδιο μουσικό με το ακορντεόν Δ.Α. έπιασε η Αστυνομία με την... κατηγορία της επαιτείας. 
 Εξαντλώντας όλη τους την αυστηρότητα και εφαρμόζοντας κατά γράμμα του νόμου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πλανόδιο μουσικό το βράδυ της 3 Φεβρουαρίου 2015 στις 10:30 επί της Γούναρη να επαιτεί «από φυγοπονία, φιλοχρηματία και κατά συνήθεια, ζητώντας χρήματα από τους διερχόμενους πεζούς επεκτείνοντας το χέρι και προκαλώντας τον οίκτο και την ευσπλαχνία τους», όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται στο κατηγορητήριο.
Ωστόσο, στο ίδιο δημόσιο έγγραφο, δεν υπάρχει το ποσό που υποτίθεται ότι ο Δ.Α. είχε πάρει επαιτώντας και στη θέση του υπάρχει κενό. Κατά συνέπεια, όπως προκύπτει από το κατηγορητήριο, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν πάνω του χρήματα!
Ο πλανόδιος μουσικός είναι στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή γνωστός εδώ και χρόνια, αφού παίζει με το ακορντεόν του σε μαγαζιά, όπου οι θαμώνες του δίνουν χρήματα, χωρίς ο ίδιος να ζητά.
Η δικάσιμος του πλανόδιου μουσικού έχει οριστεί για τις 7 Δεκεμβρίου στο Πταισματοδικείο Πατρών.

 

  • Blogroll

  • Blog Archive