Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΛΑΜΨΕ: 6 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ!

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015
Αθώος για απείθεια, ένοχος για τα κάστανα

 

Φυλάκιση έξι μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 61χρονο καστανά για την έλλειψη άδειας μικροπωλητή. Ο 61χρονος...
αθωώθηκε για την κατηγορία της απείθειας.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αθώωσε τον 61χρονο καστανά για το αδίκημα της απείθειας το οποίο προσπάθησαν να του φορτώσουν οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τις προάλλες.
Ο 61χρονος βιοπαλαιστής κρίθηκε ένοχος για την έλλειψη άδειας μικροπωλητή και καταδικάστηκε σε ποινή έξι μηνών με τριετή αναστολή, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ασκήσει έφεσει και να μην κληθεί να πληρώσει επιτόπου την εξαγορά της ποινής.
Σημειωτέον ότι το δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει εάν θα του δώσει άδεια μικροπωλητή, ενώ ο 61χρονος αναμένεται να συναντηθεί με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών της πόλης.
Παραμένουν, πάντως, αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, αλλά και ίσως να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο απέναντι σε έναν ανήμπορο βιοπαλαιστή, ενώ φρόντισαν, στη συνέχεια, να του φορτώσουν και το αδίκημα της απείθειας.

 efsyn.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive