Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Γεια σας, ειμαι μαζι σας!

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πέμπτη, Δεκεμβρίου 03, 2015
Συγχαρητηρια για το σθενος, το θαρρος , την αποφασιστικοτητα , την ανθρωπια και τον αγωνα σας.
Ειμαστε υπερηφανοι που υπαρχετε και θα ειμαστε διπλα σας σε αυτο τον αγωνα του κινηματος σας-μας.  
 
Ειναι τιμη μας που υπαρχουν τετοιοι εκπληκτικοι ανθρωποι σαν εσας.
 
 Ειμαι μαζι σας στον αγωνα σας. Ειμαι συγκινημενος για το οτι υπαρχουν ανθρωποι ακομα σαν εσας που αγωνιζονται για την επιβιωση μας και την αξιοπρεπεια μας δινοντας αυτον τον τιμιο αγωνα.
 
Ευχομαι ολοι μαζι να ενωσουμε τις δυναμεις μας εναντια στο συστημα που μας οδηγει τοσο στην οικονομικη οσο και στην ψυχολογικη καταστροφη και να νικησουμε αυτο το αδηφαγο θηριο που κατασπαραζει ολο τον ελληνικο λαο και που ζητα και αλλες αυτοκτονιες, και αλλους πλειστηριασμους, και αλλους θανατους απο εμφραγματα και εγκεφαλικα των ανθρωπων που βγαζει στο δρομο και στην εξαθλιωση.
  Αυτο το θηριο που διωχνει τους νεους απο τη χωρα τους στην ξενητια γιατι δεν μπορουν να εργαστουν στη χωρα τους, να προσφερουν και να αναπτυχθουν, και που τους καταστρεφει τα ονειρα και τις φιλοδοξιες τους. Αυτο το θηριο που κλεβει απο τις συνταξεις και τους μισθους και αφηνει τους συνταξιουχους να υποφερουν και να εξαθλιωνονται τα τελευταια χρονια της ζωης τους.
 Δεν τελειωνουν τα εγκληματα τους -τους οπως και οι λιστες αυτων που αυτοκτονουν η σχεδιαζουν να αυτοκτονησουν, αυτων που κλεινουν τις επιχειρησεις τους που ηταν εργο και το ονειρο μιας ζωης και οδηγουνται στη φυλακη για χρεη προς το δημοσιο πραγμα που ειναι αντισυνταγματικο...αλλά κανεις δεν σταματα την προσωποκρατηση και τον εξευτελισμο.
 
Εχουν καταφερει αυτοι οι κλεφτες, απατεωνες και προδοτες να καταστρεψουν τα ονειρα μας και αυτα των παιδιων μας, τη χαρα για ζωη, τις φιλοδοξιες μας, τις αξιες μας, την περιουσια μας, τα εισοδηματα μας , τις δουλειες μας και οτι εχουμε καταφερει να αποκτησουμε μετα απο χρονια δουλειάς.  
Και δε φτανει αυτο , αλλά οι πολιτικοι και οι παρατρεχαμενοι γλυφτες τους , προδοτες και καταστροφεις μας ,εχουν το θρασσος να βγαινουν στα καναλια και να παρουσιαζονται ως εντιμοι, σοβαροι, ηθικοι που ενδιαφερονται για την ...πατριδα..(!!) και ταυτοχρονα οι ιδιοι αυτοι, οι αχρηστοι και οι απανθρωποι βασανιστες μας, που εβγαλαν εκατομμυρια απο μιζες κλπ , εξαπολυουν στο λαο, ανθρωποκυνηγητο,  φορους, χαρατσια, αγωνια,  φοβο, απογοητευση , καταθλιψη κλπ  και αστυνομικους να συλλαβουν οσους χρωστουν και να τους οδηγησουν στο αυτοφορο και μετα στη φυλακη.
 
Η φωνη μας ''ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ'' θα ακουστει πολυ μακρυα και παλι αλλά αυτη τη φορα θα ειναι ακομα πιο δυνατη απο ποτε.
Καθε μερα χαριν εσας αφυπνιζονται περισσοτεροι ελληνες που υποφερουν και βρισκονται μονοι και αβοηθητοι μπροστα στο θηριο.
 
Χαριν του κινηματος σας -μας ολο και περισσοτεροι ξυπνουν απο τον εφιαλτη του συστηματος και το σκοταδι που το βολευει να βρισκομαστε. 
Ολο και περισσοτεροι καθε μερα παιρνουμε απο σας κουραγιο και δυναμη, ελπιδα και νοημα για να συνεχισουμε να ζουμε.
 
Ολο και περισσοτεροι ειμαστε αυτοι που πλεον καταλαβαινουμε οτι μαζι σας ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ θα αποτελεσουμε μια μεγαλη δυναμη και μια μεγαλη φωνη που θα τσακισει ολους αυτους που οδηγουν τη χωρα στην εξαθλιωση,την πεινα, το φοβο και την καταστροφη. 
Θα τσακισει τους προδοτες και τους ανικανους ψηφοθηρες εκατομμυριουχους που εφεραν ολους εμας στο επιπεδο της φτωχιας, των χρεων, της απογνωσης και της κακομοιριας.  
 
Ειστε η μονη λυση που μπορει να αλλαξει τη ζωη ολων μας και να δωσει οξυγονο σε ολους οσους ασφυκτουν, ελπιδα σε οσους την εχουν χασει και μια αξιοπρεπη και υπερηφανη επιβιωση που εχουμε ολοι δικαιωμα να εχουμε.
 
Ειστε η μονη λυση του προβληματος αυτης της χωρας και η μονη ελπιδα της αναγεννησης μας.
 
Να ειστε ολοι καλα.
 
Νικος Μ. ,
Βούλα Αττικής
  • Blogroll

  • Blog Archive