Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

akornteon
Ο καστανάς της Αθήνας που κινητοποιήθηκε μια διμοιρία για να τον συλλάβει, στην Πάτρα λέγεται Σάκης και είναι πλανόδιος μουσικός. Ο «Κόσμος» φέρνει στο φως ένα απίστευτο περιστατικό, το οποίο δείχνει το πρόσωπο ενός συστήματος το οποίο ξεχειλίζει από υποκρισία, καθώς δώδεκα μήνες πριν....
έρθει στην επικαιρότητα το περιστατικό με τον καστανά, ένας Ζακυνθινός πλανόδιος μουσικός που ζει και κινείται 35 χρόνια στην Αχαϊκή πρωτεύουσα, έζησε στο πετσί του την σοβαρότητα της πολιτείας.
Τον περασμένο Γενάρη στις 10.30 το βράδυ ο Διονύσης Αγαλιώτης όπως είναι το όνομά του, περνώντας πεζός κάτω από το Αστυνομικό τμήμα της Οδού Γούναρη στη διασταύρωση με την Υψηλάντου, βρέθηκε «αντιμέτωπος» με όργανο της τάξης, το οποίο τον συνέλαβε και στη συνέχεια του ασκήθηκε μήνυση για επαιτεία.!!!
Να σημειωθεί πως ο γνωστός πλανόδιος μουσικός κάνει αυτή τη «δουλειά» επί 35χρόνια και ποτέ δεν έχει συμπεριφερθεί ως επαίτης, καθώς περνά από διάφορους χώρους τραγουδάει και παίζει ακορντεόν.
Το αυτονόητο στο όνομα του νόμου και της τάξης, την ώρα που στην πρωτεύουσα της Αχαΐας καθημερινά κουκουλώνονται δεκάδες υποθέσεις δεν υπήρχε και στο πρόσωπο του «Σάκη» που τον ξέρουν και οι πέτρες στην Πάτρα, επιχειρήθηκε να αποκατασταθεί η τάξη.
Ο άτυχος πλανόδιος μουσικός πριν από δέκα ημέρες κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου , καθώς η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο, με το πρωτοδικείο της Πάτρας να τον αθωώνει . Να σημειωθεί πως δεν είχε χρήματα για την υπεράσπισή του και την υπόθεση αφιλοκερδώς ανέλαβε ο δικηγόρος Χρίστος Λιαρομμάτης.

dete.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive