Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Αντιρατσιστες επιβάτες βάζουν στη θέση του ρατσιστή οδηγό

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016
Ρατσιστής οδηγός πήγε να τραμπουκίσει μετανάστες επιβάτες, στη γραμμή τρόλεϊ 3...
Μόνο που αυτό δεν του βγήκε σε καλό μιας και αντιρατσισ@ επιβάτ@ τον έβαλαν στην θέση του.
Σας μεταφέρουμε, όπως ακριβώς μας στάλθηκε, μαρτυρία ανθρώπου που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Η μαρτυρία:

    Γύρω στις 15.00 και λίγο πριν την Πλ.Αμερικής στην γραμμή τρόλεϊ 3 επιβιβάζεται από την πίσω πόρτα Αφρικανός μετανάστης ο όποιος κρατάει την πόρτα με το χέρι για να μπει και ομοεθνής φίλος του που ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα και έτρεχε να προλάβει. Ο οδηγός προσπάθησε να κλείσει την πόρτα αλλά ο πρώτος Αφρικανός με την βοήθεια μιας νεαρής κοπέλας (συντρόφισσας) κράτησαν την πόρτα.
    
    O οδηγός επιδεικτικά ανοίγει την δική του πόρτα και κατεβαίνει από το όχημα, κατευθύνεται στην πίσω πόρτα και αρχίζει να φωνάζει στους δυο μετανάστες να κατέβουν από το όχημα ενώ ταυτόχρονα τους ζητάει να του επιδείξουν τα εισιτήρια τους, αποκαλώντας τους σκυλάραπες. Η κοπέλα που είχε βοηθήσει στο κράτημα της πόρτας αντιδρά και του λέει να αφήσει ήσυχους τους ανθρώπους, ο μάγκας οδηγός δεν της δίνει σημασία και επιμένει να ζήτα φωνάζοντας να κατεβούν οι δυο Αφρικανοί.
    
    Εκείνη την στιγμή επεμβαίνει Έλληνας επιβάτης (σύντροφος) και κινείται μπροστά στον οδηγό, του λέει να ξεκινήσει το όχημα και πως δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να ζητά εισιτήρια από επιβάτες καθώς δεν είναι ελεγκτής. Ο οδηγός ρωτά με ύφος τι είναι αυτός και τι θέλει. Χωρίς παραπάνω κουβέντα ο σύντροφος σπρώχνει τον οδηγό και του λέει πως καθυστερεί τόσο κόσμο και να επιστρέψει στο τιμόνι του. Ο οδηγός απειλεί με το να καλέσει τους μπάτσους.
    
    Αντιδρούν και οι υπόλοιποι επιβάτες καθώς ήθελαν να πάνε στα σπίτια τους και το τρολει ξεκινάει. Οι Αφρικανοί μετανάστες που κατεβήκαν δυο στάσεις αργότερα ευχαρίστησαν χαμογελώντας τον σύντροφο και την συντρόφισσα.

kar.org
  • Blogroll

  • Blog Archive