Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

EΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Posted by ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

 Εδώ και πολλές βδομάδες τα τηλέφωνα στα γραφεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω αλλά και τα κινητά πολλών συναγωνιστών χτυπάνε ακατάπαυστα.  Εκατοντάδες συμπολίτες μας, έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας, είτε για να εκφράσουν την στήριξη τους, είτε γιατί θέλουν να αγωνιστούν μαζί μας.

Φυσικά είναι πολλά και τα τηλεφωνήματα για επανασυνδέσεις ρευμάτων, για ζητήματα σχετικά με τα διόδια και φυσικά για το φλέγον ζήτημα των κατασχέσεων των σπιτιών, που απασχολεί και θα απασχολήσει ακόμα περισσότερο από εδώ και πέρα, ολόκληρη την κοινωνία. Μάλιστα είναι και αρκετοί οι εθελοντές με ηλεκτρολογικές γνώσεις που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για επανασυνδέσεις ρευμάτων. 
 Mε κεντρικό πρόταγμα την αμφίδρομη αλληλεγγύη του ενός προς τον άλλον, θα σταθούμε στο πλευρό όποιου συμπολίτη μας πλήττεται από τα βάναυσα μέτρα αυτής της αντιλαικής κυβέρνησης, αλλά και του ανθρωποφάγου αυτού συστήματος.
Στα πλαίσια του συλλογικού μας αγώνα, σας καλούμε όλους να παλέψετε μαζί μας, συμμετέχοντας στις δράσεις μας και στις ανοιχτές διαδικασίες του Κινήματος Δεν Πληρώνω, για να συναποφασίσουμε για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Στόχος μας να δημιουργήσουμε ένα πλατύ ρεύμα πολιτικής ανυπακοής  που θα γίνει ο μοχλός της ανατροπής τους.



  •   Τηλέφωνα επικοινωνίας: Αποστόλης Ντακούλας: 6977244740 (cosmote), Αλέξανδρος Δαμιανάκος: 6957025139 (what's up)

  •    E-mail: epitropes2010@gmail.com
  • Ανοιχτή συνέλευση Κάθε Πέμπτη  9.30 μμ, 
Καυτατζόγλου 8, 1ος όροφος, Πατήσια, 11144
  •  ΗΣΑΠ - Άγ. Ελευθέριος ή στάση Κλωναρίδου για τρόλεϊ και λεωφορεία

  • Blogroll

  • Blog Archive