Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμα ένας νεκρός στον παράδρομο της Νέας Περάμου

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Σάββατο, Φεβρουαρίου 20, 2016
Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο ατύχημα στην Νέα Πέραμο

Σχόλιο: Όσους φωτισμούς και να βάλουν στους παραδρόμους των εθνικών μας δρόμων, η αυξημένη διέλευση των οχημάτων θα μένει ίδια, η λύση είναι η κατάργηση όλων των διοδίων.

Κανένας παράδρομος δεν αντικαθιστά μια Εθνική Οδό




Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες (19/2/2016) στις 20:00 στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου κοντά...
στον προαστιακό της Νέας Περάμου. Ένας 43χρονος πεζός παρασύρθηκε στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα τον δρόμο από ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος άνδρας.

Παρότι δημιουργήθηκε μια φήμη πως ο 70χρονος εγκατέλειψε το θύμα, ωστόσο εντοπίστηκε σχεδόν 100 μέτρα από το σημείο του ατυχήματος σταματημένος σε κατάσταση σοκ. Ο 70χρονος συνελήφθη και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, όπου και ορίστηκε δικάσιμος.

Αυτό είναι το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο στην περιοχή μέσα σε λίγους μήνες (και στις τρεις παριπτώσεις, έχει παρασυρθεί πεζός από διερχόμενο ΙΧ) και σύμφωνα με αξιωματικούς της Τροχαίας, σε μεγάλο βαθμό σε αυτό συμβάλλει η έλλειψη φωτισμού. Η αυξημένη κίνηση στην περιοχή επίσης, σε συνδυασμό με την κίνηση πεζών λόγω των οικισμών και του προαστιακού και την έλλειψη πεζοδρομίων είναι λόγοι που δημιουργούν αυξημένη επικινδυνότητα.

Για τους παραπάνω λόγους έχουν σταλεί από την Τροχαία Μεγάρων προς το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, έγγραφα που αιτούνται τον φωτισμό της περιοχής, επισημαίνοντας την επικινδυνότητα λόγω της χαμηλής ορατότητας και των ταχυτήτων που αναπτύσσονται. Να σημειωθεί ότι το πρώτο έγγραφο στάλθηκε πριν το πρώτο ατύχημα, με αφορμή την αυξημένη διέλευση οχημάτων, λόγω της τοποθέτησης διοδίων στη ΝΕΟΑΚ.

Πηγή megaratv
  • Blogroll

  • Blog Archive