Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Η Κατερίνα Μαστρογιαννοπούλου, η γυναίκα που στάθηκε αλληλέγγυα στον μετανάστη που δέχθηκε την επιθετική και ρατσιστική συμπεριφορά του σεκιουριτά του ΗΣΑΠ μιλάει για το επίμαχο συμβάν. Επίσης, στέλνει το μήνυμα να γίνουμε η αλλαγή που....


θέλουμε να δούμε στον κόσμο και μιλάει για την ανάγκη στε η αλληλεγγύη να γίνει στάση ζωής.”Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το αυτονόητο!

Υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο ο οποίος προσπαθούσε να βρει το δίκιο του καθότι γνώριζε τα δικαιώματα του.

Ο άνθρωπος από την Αφρική είναι στην Ελλάδα πολλά χρόνια απ'ό,τι μου είπε και κάνει αυτήν την διαδρομή πολύ καιρό. Πρώτη φορά του ζητήθηκε να κάνει κάτι τέτοιο και χωρίς να υπάρχει κάποια ένδειξη - ταμπέλα ότι οι τσάντες αυτού του μεγέθους θα πρέπει να τοποθετούνται στο τελευταίο βαγόνι.

Δεν φοβήθηκα ούτε λεπτό να πάρω το μέρος του ανθρώπου ξέροντας ότι έχει δίκαιο και ότι αυτό που έκανε ο υπάλληλος ήταν καθαρά κατάχρηση εξουσίας της θέσης του.

Θα υπερασπιζόμουν τον οποιονδήποτε άνθρωπο απέναντι σε τέτοιες ρατσιστικές συμπεριφορές. Απο εχθές που το βίντεο είναι στο διαδίκτυο δέχομαι μηνύματα με ύβρεις και απειλές κατά της σωματικής μου ακεραιότητας έχοντας κάνει άπλα κάτι, το οποίο θέλω να πιστεύω πολλοί θα έκαναν.

Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πω βγαίνοντας στα κανάλια η σε ραδιόφωνα!

Το μήνυμα είναι κοινό για όλους…

Γίνε η αλλαγή που θες να δεις στον κόσμο!

Αλληλεγγύη και φιλανθρωπία σε μια χώρα που πάντα ήταν γνωστή για την καλοσύνη της η οποία με τα χρόνια χάνεται και γινόμαστε σκληροί και βάρβαροι.

Όταν βρεθείτε σε τέτοια περιστατικά μάρτυρες, Μιλήστε!


Πηγή: nostimonimar.gr
  • Blogroll

  • Blog Archive