Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό να εμφανίζονται μέλη της Διοίκησης του Δήμου στις συγκεντρώσεις μας ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας...
μετά το απίστευτο κρεσέντο λογοκρισίας, φίμωσης και ειρωνικών σχολίων προς στους 150 συναγωνιστές κατοίκους στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επιγραμματικά να θυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν, στο Δημοτικό Συμβούλιο της 07/04/2016 είχαν ΦΙΜΩΣΑΝ τους περίπου 150 συναγωνιστές κατοίκους που βρέθηκαν εκεί από την Επιτροπή Αγώνα Αγίου Νικολάου, το Σύλλογο Γονέων του 25ου Δημοτικού Ιλίου και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Δημήτρης Γληνός" (www.syllogos-glinos.gr), δεν επέτρεψαν σε ΚΑΝΕΝΑΝ εκπρόσωπό τους να πάρει το λόγο, (μάλιστα ο κ. Δήμαρχος έφτασε στο σημείο να πει απευθυνόμενος στους συναγωνιστές "έρχεται εδώ ο κάθε πικραμένος") διέκοπταν συνεχώς και έκλειναν τα μικρόφωνα στους Δημοτικούς Συμβούλους της αντιπολίτευσης (Φεγγερό, Χρόνη, Σταματόπουλο, Κουτσιανά) σε κάθε σχετική αναφορά τους, ειρωνεύονταν συνεχώς τους κατοίκους, και καταψήφισαν με συνοπτικές διαδικασίες (και χωρίς καν ανάταση χεριού) την σχετική πρόταση για συζήτηση του θέματος της παράνομης (που οι ίδιοι οι κάτοικοι με δικές τους ενέργειες ανακάλυψαν-παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Δήμου) κεραίας επί της οδού Αγίου Νικολάου 103, εκτός ημερησίας διάταξης.

Το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ανήκει σε όλους τους ΔΗΜΟΤΕΣ και τους κατοίκους κύριοι, και ΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ.

Τέτοιες μεθοδεύσεις ΟΧΙ μόνο ΔΕΝ πρόκειται να κάμψουν το ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κίνημα κατά ασυδοσίας των πολυεθνικών ενάντια στη δημόσια υγεία, αλλά ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!!

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι την τελική ΝΙΚΗ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/04/2016, 20.00GR ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΙΛΙΟΥ, ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

* Να σταματήσει η φίμωση των πολιτών. Ο Δήμος είναι κύτταρο της Δημοκρατίας, και ΟΧΙ μαγαζάκι του οποιουδήποτε.

* Η Δημοτική Αρχή να προτάσσει την υγεία των παιδιών μας και την προστασία της ζωής μας, πάνω από τα υπερκέρδη των πολυεθνικών.

‪#‎ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ_ΑΓΩΝΑ_ΚΑΤΟΙΚΩΝ_ΙΛΙΟΥ_ΕΝΑΝΤΙΑ_ΣΤΙΣ_ΚΕΡΑΙΕΣ_ΚΙΝΗΤΗΣ_ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ‬











  • Blogroll

  • Blog Archive