Πόνυ, η εκδιδόμενη ουραγκοτάγκος
Η κτηνοβασία που αναμένεται να ψηφιστεί σαν νόμιμη και από το κοινοβούλιο της Δανίας, ανθεί στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης και έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό ανάπτυξης που έχει αρχίσει και κινητοποιεί τις φιλοζωικές οργανώσεις που άρχισαν να...
διαμαρτύρονται για την εκμετάλλευση των ζώων από τους λάτρες αυτού του είδους αρρωστημένης και διαστραμένης ερωτικής περίπτυξης. Πριν από λίγο καιρό είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο για τους οργανωμένους γάμους στην βόρειο Ευρώπη μεταξύ ζώων και ανθρώπων.
Στην Γερμανία, όπου επίσης το "ερωτικό" αυτό άθλημα έχει ραγδαία ανάπτυξη, οι φιλοζωικές οργανώσεις, PETA, καταγγέλλουν τον σοδομισμό όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε βάρος των δυστυχισμένων ζώων. Μάλιστα η κατάσταση αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο και επειδή έχει γίνει συν τοις άλλοις ένα πολύ επικερδές μέσο, πολλοί κάτοχοι ζώων αποφάσισαν να τα νοικιάζουν στους διάφορους κτηνοβάτες αυξάνοντας έτσι το εισόδημα τους. Έτσι κάθε είδους ζώα σε ειδικά αγροκτήματα που το βράδυ μετατρέπονται σε οίκους ανοχής των κτηνοβατών γίνονται θύματα αυτών που πληρώνουν αδρά για την μεγάλη τους αυτή αδυναμία.
Στην ίδια την Δανία που το άθλημα αυτό έχει ανέβει κατακόρυφα οι επίσημες αρχές κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα αλλά οι διάφορες φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο διαδίχτυο τους διαψεύδουν κατηγορηματικά.
Τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το είδος αυτό της διαστροφής έχει και ιστορική παράδοση από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Όπως αποκαλύπτεται, το 1942 το δεξί χέρι του Χίτλερ, ο Χίμλερ, είχε οργανώσει στην περιοχή του Niedermohr για πρώτη φορά οίκους ανοχής κτηνοβατών και ήταν από τότε ένα είδος που είχε μεγάλη πέραση στον ίδιο τον γερμανικό στρατό. Μάλιστα τα SS είχαν συγκεντρώσει σε ειδικά στρατόπεδα τα θύματα τους όπου οι άντρες τους επιδίνονταν στο κτηνοβατικο τους όργιο στα Tierschänder Sexobjekte.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Μετά την απαγόρευση της κτηνοβασίας, εκτός των άλλων χωρών και στη Γερμανία, υπήρχαν φόβοι να μετατραπεί η Δανία σε σεξουαλικό προορισμό για κτηνοβάτες. Έτσι η Δανία άλλαξε την νομοθεσία της και ψήφισε νόμο κατά της κτηνοβασίας στις 21.04.2015 με 91 ψήφους υπέρ και 5 κατά. Την αλλαγή του νόμου, την χαρακτήρισε καλά νέα η οργάνωση PETA, και τη δημοσίευσε σε άρθρο στη σελίδα της. Διαβάστε το άρθρο ΕΔΩ