Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΣΥΡΙΖΑ.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.
ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΤΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ,  ΤΑ ΕΝΦΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.
ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΞΕΝΙΤΕΥΕΤΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!
Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝ
www.kinimadenplirono.eu

Η είδηση:...


Τη νέα «δήλωση πλούτου» σχεδιάζει του υπουργείο Οικονομικών. Σε αυτή θα καταγράφονται καταθέσεις σε μετρητά, τραπεζικές θυρίδες, ακίνητα, αυτοκίνητα, τιμαλφή, επενδύσεις και έργα τέχνης.
Η εν λόγω δήλωση αποτελεί προάγγελο του περιουσιολογίου, το οποίο, παρά τις αναβολές στην υλοποίησή του, αναμένεται, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ότι θα τεθεί τελικά σε εφαρμογή από το επόμενο έτος, ανοίγοντας και τον δρόμο για την κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης.
Με βάση τον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών οι φορολογούμενοι θα κληθούν να δηλώσουν:
  • Διαθέσιμα μετρητά: ποσά σε ευρώ, δολάρια ή άλλο νόμισμα, καθώς και σε ποιο μέλος της οικογένειας ανήκουν
  • Ακίνητα: ως αξία κτήσης των ακινήτων θα πρέπει να αναγραφεί το πραγματικό τίμημα και όχι η αντικειμενική τιμή με την οποία συντάχθηκε το συμβόλαιο
  • Ι.Χ., σκάφη, ελικόπτερα
  • Επενδύσεις: μετοχές και αμοιβαία κεφάλαια στην Ελλάδα θα δηλώνονται ξεχωριστά από τις επενδύσεις και τις καταθέσεις στο εξωτερικό
  • Τραπεζικές θυρίδες: θα δηλώνεται υποχρεωτικά η ύπαρξή τους και θα κατονομάζεται η τράπεζα στην οποία τηρούνται
  • Τιμαλφή και έργα τέχνης: θα καταγράφονται ένα προς ένα, με αναλυτική περιγραφή
  • Blogroll

  • Blog Archive