Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Την αθλιότητα της Eurovision, που αποβλακώνει τους λαούς, την ξέρουμε από χρόνια. Οι πολιτικές σκοπιμότητες είναι που κυριαρχούν σε αυτό το τσίρκο. Να που έρχεται και ένας από τους ανθρώπους που ξέρουν τα πράγματα από τα μέσα να κάνει την παρακάτω αποκάλυψη : Νίκος Μουρατίδης για τη Eurovision: «Πληρώναμε τις υπόλοιπες χώρες για να μας δίνουν 12άρια»

Διαβάστε την σχετική καταγγελία που κυριαρχεί στα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ:....

Ο γνωστός μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα στο παρελθόν πλήρωνε τις άλλες χώρες για να πάρει τους 12 βαθμούς, στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό

Ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» για την Eurovision, ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα στο παρελθόν είχε πληρώσει άλλες χώρες για να πάρει τους 12 βαθμούς.

«Μην ανοίξω το στόμα μου γι’ αυτά που συνέβαιναν παλιά στην Eurovision. Εννοώ τον χορό των εκατομμυρίων που ξοδεύονταν και τον χορό των μιζών που δίνονταν για να παίρνει η Ελλάδα τα 12άρια», είπε ο γνωστός μουσικός παραγωγός.

«Αυτό που λέτε αυτή τη στιγμή είναι αιτία να αποκλειστεί οριστικά η χώρα μας από τη Eurovision», του επεσήμανε δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Να αποκλειστούμε! Να πάει στα δικαστήρια αυτός που έκανε τη λαμογιά. Θυμάμαι ένα 12άρι που μας έδωσε η Αγγλία κάποτε, ξέρω πολύ καλά πώς το πήραμε αυτό το 12άρι και τι λαμογιά έγινε», είπε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Αναφέρεστε στις μεγάλες επιτυχίες της Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά;», τον ρώτησε δημοσιογράφος της εκπομπής. «Αναφέρομαι σε 12άρι που πήραμε από την Αγγλία! Ψάξ'το», απάντησε ο Νίκος Μουρατίδης.
  • Blogroll

  • Blog Archive