Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

2χρονο παιδί άρπαξε αλιγάτορας στη Disney World

Posted by Β.Π. Πέμπτη, Ιουνίου 16, 2016

Βρέθηκε νεκρό το 2χρονο παιδί που άρπαξε αλιγάτορας στη Disney World
Εντοπίστηκε η σορός του δίχρονου αγοριού το οποίο άρπαξε αλιγάτορας που αναδύθηκε από λίμνη εντός του...
θεματικού πάρκου της Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.
Νωρίτερα, ο σερίφης της κομητείας Όραντζ, Τζέρι Ντέμινγκς, είχε δηλώσει έπειτα από περίπου 15 ώρες ερευνών ότι χωρίς αμφιβολία το άτυχο αγοράκι ήταν νεκρό και η όλη επιχείρηση ήταν πλέον ανάκτησης της σορού του παιδιού.
«Πέρασαν 15 ώρες. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν το ερπετό να τραβάει το παιδί προς το βυθό. Είναι προφανές σε αυτήν την φάση ότι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει κάτω από την επιφάνεια του νερού για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα» δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Όραντζ, στη Φλόριντα, Τζέρι Ντέμινγκς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
«Θα επικεντρωθούμε τώρα στην φροντίδα της οικογένειας, η οποία, χωρίς καμία αμφιβολία, έχασε το 2χρονο αγοράκι της» πρόσθεσε. «Ο πατέρας έκανε ό,τι καλύτερο, προσπάθησε να σώσει το παιδί. Μάταια» πρόσθεσε ο σερίφης.
Νωρίτερα στελέχη της υπηρεσίας προστασίας άγριας ζωής αιχμαλώτισαν και έκαναν ευθανασία σε 4 αλιγάτορες από τη λίμνη προκειμένου να γίνουν εξετάσεις και να εντοπιστεί το παιδί αλλά κανένα από τα ζώα δεν είχε εμπλακεί στο περιστατικό.
Η διεύθυνση του πάρκου Walt Disney World στην Φλόριντα αποφάσισε να αποκλείσει την πρόσβαση του κοινού στις παραλίμνιες όχθες.
Στη λίμνη δεν επιτρέπεται η κολύμβηση. Ωστόσο δεν υπάρχουν πινακίδες που να προειδοποιούν τους επισκέπτες για την παρουσία των μεγάλων ερπετών στο νερό.
  • Blogroll

  • Blog Archive