Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016

Σάλο έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα, αλλά και σε ολόκληρη την χώρα, η αποκάλυψη του EviaZoom.gr σχετικά με την καταγγελία που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Χαλκίδας, (δειτε εδώ) σύμφωνα με την οποία, μια 24χρονη κοπέλα φέρεται να.... έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον εργοδότη της που διατηρεί καφετέρια στην οδό Αβάντων, επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας!

Σύμφωνα μάλιστα με την καταγγελία, το περιστατικό έγινε την Τρίτη (21-06-2016) ενώ στον ξυλοδαρμό φέρεται να συμμετείχε και η σύντροφος του επιχειρηματία, με την 24χρονη να δέχεται χτυπήματα με μπουνιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Στο EviaZoom.gr μιλάει αποκλειστικά για το θέμα, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, Στέφανος Μπασινάς.
 
  Ο Στέφανος Μπασινάς είπε τα εξής: "Πράγματι υπάρχει μια καταγγελία ότι έχει συμβεί ένα τέτοιο γεγονός, με ένα ξυλοδαρμό εργαζόμενης στην Αβάντων. Ακόμα η κατάσταση είναι προς διερεύνυση, αλλά αν έχει συμβεί αυτό το γεγονός, οι Χαλκιδέοι πρέπει να το καταδικάσουνε στη συνέδειση όλων γιατί είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, μια εργαζόμενη που διεκδικεί τα χρήματα της να χτυπιέται. Εμείς το διερευνούμε το γεγονός και μόλις εξακριβώσουμε πραγματικά αίτια και γεγονότα από κει και πέρα θα προβούμε στα νόμιμα. Κατόπιν επικοινωνίας με την επιθεώρηση εργασίας πραγματικά είχε πάει μια κοπέλα και είχε κάνει μια καταγγελία για οφειλή δεδουλευμένων απέναντι της και μάλιστα ο επιθεωρητής εργασίας είπε ότι οφείλονται αυτά τα χρήματα ακριβώς. Αν πρόκειται για την ίδια κοπέλα, η ίδια κοπέλα θα πρέπει να ζήτησε αυτά τα χρήματα που της είπε ο επιθεωρητής εργασίας και απο κει και πέρα υπέστη τον ξυλοδαρμό".
Το χρονικό
Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, η 24χρονη κατήγγειλε αρχικά στην επιθεώρηση εργασίας ότι είναι απλήρωτη και δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα που φτάνουν συνολικά τα 1.000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Χαλκίδας, η 24χρονη επισκέφθηκε λίγες μέρες μετά, και συγκεκριμένα, την Τρίτη (21-06-2016) την καφετέρια στην οδό Αβάντων, για να ζητήσει από τον εργοδότη της, το χαρτί της απόλυσης, ωστόσο η συνέχεια ήταν εφιαλτική, καθώς όπως υποστηρίζει έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον ιδιοκτήτη αλλά και από την σύντροφο του, χτυπώντας την αλύπητα με μπουνιές στο πρόσωπο και στην κοιλιά.

Στη συνέχεια η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκαν αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η καταγγελία στις Αρχές έγινε την ίδια μέρα από τον πατέρα της και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
  • Blogroll

  • Blog Archive