Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Οι πολίτες της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα προσπαθούν ν' αφυπνίσουν τη δημοτική αρχή του Μαραθώνα, στην επικράτεια του οποίου ανήκουν, μαζεύοντας υπογραφές με το δίκαιο αίτημα να μη πληρώνουν διόδια για τις μετακινήσεις τους ακόμα και σε σύνδεση με το δήμο τους. Πιο κάτω ακολουθεί η σχετική ανάρτηση στα ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ: ...


ΔΙΟΔΙΑ: «Δήμαρχε Μαραθώνα, Αφυπνιστείτε, οργανωθείτε, διεκδικείστε τα αυτονόητα για τους δημότες σας του Βαρνάβα"

Ένοχη σιωπή τηρούν οι τοπικοί δημοτικοί σύμβουλοι όπως και η πρόεδρος του Βαρνάβα.

 Κύριε Δήμαρχε,

"Δείξτε επιτέλους την απαιτούμενη τόλμη με πράξεις για την αποκατάσταση της δικαιοσύνης στον τόπο μας, δεν είμαστε πολίτες άλλης χώρας"

 ΓΡΑΨΑΤΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΔΩ!! ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΛΜΗ, ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΑΣ!! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΩΡΑ!!

Κε Ψηνάκη, έχετε καταλάβει καθόλου το πρόβλημα των δημοτών σας?? Έχετε καταλάβει το νόημα του ψηφίσματος  των 346 πολιτών του δημοτικού διαμερίσματος  του Βαρνάβα; Από τα όσα γνωρίζουμε το Δημοτικό Συμβούλιο έχει ήδη πάρει σχετική απόφαση για το πρόβλημα, έχετε στείλει κάποια επιστολή στον πρωθυπουργό, τα αρμόδια Υπουργεία και τον φίλο σας Υπουργό κο Χρήστο Σπίρτζη???

Έχετε καταλάβει πως εσείς ο ίδιος με την συμπεριφορά σας, αποδέχεστε και εγκρίνετε την πληρωμή νέων αυξημένων διοδίων στο σταθμό των Αφιδνών για τους δημότες σας του Βαρνάβα???

 Κε Δήμαρχε ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είσθε υπεύθυνος και υπόλογος προς τους δημότες σας για τις πράξεις και τις παραλήψεις  να διεκδικήσετε τα δίκαια αιτήματα των δημοτών σας του Βαρνάβα.

Θα παρακαλούσαμε όλους όσοι έχουν ασχοληθεί έστω και λίγο, με το θέμα των διοδίων, αλλά από τώρα και όσους δεν ασχολήθηκαν ποτέ, να το κάνουν, διαβάζοντας με προσοχή την επιστολή διαμαρτυρίας του ψηφίσματος των κατοίκων Βαρνάβα  (Α.Π 6206/7-3-14 επικαιροποιημένο με Α.Π 32239/12.11.14) και θα νιώσουν την ίδια αγανάκτηση. Κάποιοι ίσως αγανακτήσουν περισσότερο γιατί μετακινούνται συχνότερα.

Τέλος , Κε Δήμαρχε, αποφασίστε να διεκδικήσετε!!! Εξάλλου δεν σας ζητάμε και τίποτε παράλογο! Να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων σας ζητάμε.. Να αναλάβετε τον φυσικό ρόλο του ηγέτη για να σας ακολουθήσει ο κόσμος. Αλλιώς μείνετε στην μιζέρια σας κάνοντας πανηγυράκια.

Να ξέρετε όμως πώς η ιστορία γράφει και το χειρότερο είναι πως γράφει την ανικανότητα, την ακαταλληλότητα, πολύ χειρότερα δε γράφει την συναλλαγή, οποιοδήποτε αντάλλαγμα, ακόμα και την διατήρηση της εξουσίας... Να ξέρετε πάντως πως ο δρόμος της υποτέλειας και ο ραγιαδισμός ήταν, είναι και θα είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες της καταστροφής της χώρας μας.
  • Blogroll

  • Blog Archive